Nieuw

Denen eisen: Zweden is te crimineel, voer grenscontroles in

De Deense Volkspartij (DF) wil nu dat Denemarken grenscontroles tegen Zweden invoert. De partij is van mening dat Zweden zo crimineel is dat men geen open grenzen kunt hebben.

De de Deense Volkspartij heeft deze die dinsdag in de Folketing (parlement) een voorstel gepresenteerd voor uitgebreide grenscontroles tegen Zweden.

De reden hiervoor is dat men wil voorkomen dat criminelen uit Zweden het land binnenkomen. Net buiten de Zweedse kant van de Öresundbrug, die het land met Zweden verbindt, ligt bijvoorbeeld de misdaadrijke subsidiestad Malmö.

De controle geldt voor alle grensovergangen, zoals de veerboten tussen Helsingør en Helsingborg, maar ook voor treinen en automobilisten op de Öresundbrug, aldus DR.

Met andere woorden, het zou dagelijks duizenden mensen treffen. Maar het is de moeite waard, denkt men.

– We zouden graag zien dat het zo snel mogelijk wordt ingevoerd. Wij denken dat dit een positief effect zal hebben op het grootstedelijk gebied, zegt Martin Henriksen, woordvoerder voor het immigratiebeleid van de Deense Volkspartij, tegen DR.

Bron:

Danskt krav: Inför gränskontroller mot Sverige

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8480 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s