Nieuw

2,000 Islamists ‘Ready to Carry Out Attacks at Any Time’ Says Former German Spy Chief

The security threat posed by more than 2,000 Islamist terror suspects is just one example of how Angela Merkel’s “mistake” to throw open the borders continues to haunt Germany daily, the country’s former spy chief has said.

Hans-Georg Maassen, who was forced to retire as Federal Office for the Protection of the Constitution (BfV) chief last year after voicing skepticism over antifa-promoted footage used to claim Germans had carried out a ‘pogrom’ against migrants, said domestic security has been compromised since the Chancellor moved to welcome well over a million migrants in 2015.

Having been a co-author of German residence laws emphasising the state’s role and duty to ensure the “control and limitation of immigration”, Maassen “felt chills” when he saw that “thousands of [third world migrants] were allowed to enter just like that”, he told the tabloid newspaper Bild.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on 2,000 Islamists ‘Ready to Carry Out Attacks at Any Time’ Says Former German Spy Chief

  1. Dat is toch hondsbrutaal…eruit met dat crapuul…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s