Nieuw

1.5 miljoen gratis geld voor asieljihadisten omdat er bij de IND labbekakkerige Collaborateurambtenaren werken

foto ter illustratie

Zoals bekend werken ambtenaren niet maar kosten ze geld.

En omdat ze niet werken kosten ze nog meer geld; 1.5 miljoen.

Omdat ze niet in staat zijn om te beslissen of een omvolkingsjihadist hier het land leeg mag roven de rest van zijn leven of dat hij op moet lazeren, krijgen de omvolkingsjihadisten nu een bonus.

Ieder verstandig mens kan binnen 15 minuten een beslissing nemen. Als het arabirisch spreekt hoort het hier niet thuis en als het niet blank is ook niet. Omdat we alleen vluchtelingen opnemen die niet uit veilige landen komen, nemen we alleen Belgen en Duitsers op die vluchten voor Merkel en die homo uit Belgistan. Dat zijn de regels van het Internationale Vluchtelingenverdrag. Als je eerst door andere veilige landen gereisd bent, en dat heeft iedereen behalve Belgen en Duitsers gedaan, hoeven wij je niet op te nemen.

Het is zo simpel als wat, maar niet voor de gratis-gelduitdelers. Dus hebben die net zo lang zitten treuzelen tot ze meer van ons geld aan onze toekomstige moordenaars en huizenbezetters over mochten maken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s