Nieuw

Zigeuners krijgen uitkering omdat ze blind zijn – rijden jarenlang rond in dure auto’s

De Roma-broers, geïdentificeerd als Goran Stanev en Stano Marinov uit de stad Dolni Dabnik in de Noord-Bulgaarse provincie Pleven, zijn erin geslaagd om medische attesten te verkrijgen die verklaarden dat ze blind waren. Maar in feite konden ze zien en waren de certificaten nep.

Volgens de lokale media claimden de twee mannen, die zelfs stapels verkeersboetes hadden als getuigen van het feit dat ze aan het rijden waren, al jarenlang arbeidsongeschiktheidsuitkeringen.

Bekende Roma waarzegster

De moeder van de twee mannen werd in de lokale media genoemd als Ivanka, een blijkbaar bekende Roma waarzegster die vaak wordt uitgenodigd om in het buitenland lezingen te geven. Ze gaf niet aan hoeveel geld ze betaald kreeg voor haar lezingen en vertelde een aantal van haar slachtoffers die ziek waren dat ze hen zou genezen als ze haar geld zouden geven. Maar ze is op dit moment niet op reis, omdat ze is begonnen aan een straf van acht jaar voor 212 gevallen van fraude en voor het witwassen van geld.

Familie ‘verdiende’ 3,5 miljoen

Tussen 2009 en 2013 zou de familie 3,5 miljoen BGN (1,6 miljoen GBP) hebben verdiend, wat voornamelijk werd verkregen door de frauduleuze activiteiten van Ivanka. Beide broers werkten niet en hun enige officiële bron van inkomsten was staatshulp, ondanks het bezit van meerdere luxe auto’s en het wonen in chique huizen.

Naast het opsluiten van de moeder heeft de politie ook drie luxe auto’s en vier kilo sieraden in beslag genomen. De twee broers zijn veroordeeld wegens fraude, maar zijn nog niet veroordeeld in afwachting van hoger beroep.

Bron:

Fake Blind Gypsies On Benefits Caught Driving Posh Cars

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Zigeuners krijgen uitkering omdat ze blind zijn – rijden jarenlang rond in dure auto’s

  1. En zo brokkelt het vangnet af voor de mensen die het echt nodig hebben.

    Like

  2. CurvedAir // februari 19, 2019 om 11:33 //

    Dat soort ellende krijg je als de zigeuners niet blind zijn voor de naïviteit van de overheid, en de overheid blind is voor de roofzucht der zigeuners.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s