Nieuw

UK: Muslim “counter-radicalisation expert” says ISIS bride must be let back in or more Muslims will turn to jihad

Hanif Qadir’s premise is that Muslims only turn to jihad because Infidels are unkind to them. If we turn in kindness to Muslims, all will be well. So if this unrepentant jihadi bride is let back into Britain, and raises more jihadis, all will be well, but if she is barred from the country, more Muslims in Britain will turn to jihad. Ultimately, resistance to jihad angers Muslims and thus creates more jihadis, so what Hanif Qadir is really counseling here is that Britain should simply surrender and adopt Sharia, and then all will be well.

The home secretary’s response to teenage Islamic State bride Shamima Begum will guarantee new recruits to the ideology that underpins the terror group, a former senior counter-radicalisation expert for the government has warned.

Jihad Watch >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on UK: Muslim “counter-radicalisation expert” says ISIS bride must be let back in or more Muslims will turn to jihad

 1. CurvedAir // februari 18, 2019 om 14:12 //

  Nee, maar de logica ontgaat me niet hoor, wellicht kunnen we er nog van leren.

  Bij mijn tante in de buurt is een beruchte kinderverkrachter komen wonen die zojuist alweer is vrijgelaten uit gevangenschap. De buurt bij m’n tante overstuur, want wat moet je daar nu mee aanvangen als de overheid, die aangesteld is ter bescherming van de bevolking, een dergelijk creatuur in je buurt plaatst? Men heeft nu besloten om de rabiate pedofiel net zo aan te pakken als de jihadisten in Europa, en dat ging als volgt.

  We geven de verkrachter één kind per week om ‘m rustig te houden want als we dat niet doen, dan wordt ie boos en gaat ie nóg meer kinderen pakken.

  Zo zie je maar, van jihadisten kun je nog leren en kun je de problemen oplossen, als je maar wilt.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s