Nieuw

‘Population Matters’ klaagt dat racistisch Hongarije zelf kinderen wil maken in plaats van de bevolking te vervangen door immigranten

Want het maken van blanke kinderen is racistisch.

Alle blanken zijn racisten, en het maken van blanke kinderen is de meest racistische daad die die verdomde racistische blanken uit kunnen voeren. De term ‘racisme’ is uitgevonden door Lev Bronstein, Leon Trotski, om tegenstanders van de moordende bolsjewisten mee aan de schandpaal te nagelen.

Als die blanke racistische Hongaren zich dan ook nog eens niet willen laten vervangen door negers die veel geschikter zijn om als slaaf te houden, dan maakt dat ze nóg racistischer.

Het is INSANE.

Weet je wat ook insane is. Dit:

Vertel Israël maar dat ze moeten uitsterven en zich laten vervangen door negers!

Het is echt tijd dat we gaan beseffen wie onze vrienden zijn. En het liefst voordat we uitgeroeid zijn, anders is het namelijk ietwat laat.

Want hey, ze sterven nog niet snel genoeg uit:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (829 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on ‘Population Matters’ klaagt dat racistisch Hongarije zelf kinderen wil maken in plaats van de bevolking te vervangen door immigranten

  1. koddebeier // februari 27, 2019 om 16:24 //

    Zeker een organisatie van debielen ?? Wanneer sluiten ze is eindelijk al dat soort gekken op zodat ze andere mensen niet meer lastig kunnen vallen ??

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. ‘Population Matters’ klaagt dat racistisch Hongarije zelf kinderen wil maken in plaats van de bevolking te vervangen door immigranten | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s