Nieuw

Lijsttrekkers botsen in eerste Provinciale Staten-debat – “PVV grote afwezige omdat partij niet op e-mails reageert”

Bij WNL vond zondag het eerste debat in aanloop naar Provinciale Statenverkiezingen van maart plaats. De deelnemende lijsttrekkers voor de Eerste Kamer waren Annemarie Jorritsma (VVD), Ben Knapen (CDA), Henk Otten (Forum voor Democratie), Annelien Bredenoord (D66), Paul Rosenmöller (GroenLinks) en Mei Li Vos (PvdA).

Het is een fijn lijstje en exemplarisch voor de staat van de Nederlandse politiek:

 • -Annemarie -eigenbelang bouwfraude- Jorritsma.
 • -Ben Knapen, NOS-journaal, hoofdredacteur NRC, en de logische vervolgstap; senator, omdat je altijd voor de zittende macht geschreven hebt.
 • -Henk Otten (Forum voor Mun Eiguh), “want ik wil gewoon drie parkeerplaatsen kunnen kopen aan de gracht omdat ik rijk ben en dan moet het plebs, dat sowieso naar de tuchtschool moet als het minder verdient dan ik, maar ophoepelen met hun invalide-autootjes”.
 • -Paul -Pim Fortuyn moet dood- Rosenmöller (GroenLinks), ook miljonair en verziekt tegenwoordig het onderwijs.
 • -Mei Li Vos (PvdA) – Bij een Nexit volgt er een Endlösung Duitse stijl op Rotterdam.

Op Mei Li na, dat is een onnozel wicht die een keer de verkeerde geneukt heeft en een enkeltje Beijing zou moeten krijgen, horen ze allemaal achter de tralies.

Het is beschamend dat de PVV op twitter loopt te blèren dat ze uitgesloten wordt. Hier moet je niks mee te maken willen hebben.

Om je te ergeren:

Bekijk hierboven het volledige debat. De PVV deed niet mee. Volgens Geert Wilders waren ze niet uitgenodigd en bestaat omroep WNL uit ‘PVV-haters’. WNL heeft laten weten dat de PVV gewoon niet op e-mails reageert.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1742 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Lijsttrekkers botsen in eerste Provinciale Staten-debat – “PVV grote afwezige omdat partij niet op e-mails reageert”

 1. Met het forum weet ik het niet, leek eerst zo veel belovend totdat de narcistische trekjes van Thierry kwamen bovendrijven en nu weer die Henk Otten! Politiek schijnt alleen voor elitair volk te zijn om het plebs geld afhandig te maken.

  Liked by 1 persoon

 2. FVD heeft gelden aangenomen van Erdogan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s