Nieuw

KIJK: Gele Hesjes jagen Antifa op de vlucht  – Zweedse media noemen hen “rechts-extremisten”

Een confrontatie tussen de Antifa en de Gele Hesjes in Lyon leidden ertoe dat de linkse extremisten werden gedwongen te vluchten. In de Zweedse nepnieuws-media worden de antifascisten getransformeerd in “rechts-extremisten” die “op hun donder kregen”.

Soms gebeurt het dat er tussen de Gele Hesjes, die in het algemeen wordt beschouwd als een volksbeweging, en de gewelddadige Antifa een confrontatie ontstaat.

Op 9 februari – dezelfde dag dat een Gele-Hesje protester in Parijs zijn hand door een politieagent kreeg afgerukt – ontstond er in Lyon een rel tussen de Gele Hesjes en de Antifa.

De Gele Hesjes vielen de antifascisten aan die gedwongen werden te vluchten.

Er is geen betrouwbare informatie over de oorzaak van de problemen tussen de twee groepen.

Op het links-liberale desinformatie blog  Aktuellt Fokus heeft de schrijfster Maria Johansson de Antifa omgevormd tot “nazi’s” en “rechtsextremisten” en beweert dat ze bij deze gelegenheid “op hun donder kregen” van de Gele Hesjes.

“De Gele Hesjes: Opnieuw hebben rechts-extremisten geprobeerd om de Gele Hesjes-demonstratie tegen president Macron in Frankrijk te kapen. Deze keer werden de rechts-extremisten gedwongen hals over kop te vluchten.”

Maria Johansson linkt ook naar video’s op YouTube die de gevechten vertonen. Ook in de gelinkte video’s wordt aangegeven dat het Antifa is die tegen de Gele Hesjes vecht. Dit zijn dezelfde links die hieronder zijn ingebed.

News Focus werd opgericht door voormalige nationalist Kim “Poep-Kim” Fredriksson, die in 2012 was uitgesloten van de rechts-nationalistische beweging Nordisk Ungdom (Noordse Jeugd) omdat hij zijn vriendin had mishandeld. Hij veranderde vervolgens van ‘kant’ en heeft sindsdien zijn steun uitgesproken voor bijvoorbeeld AFA en het opgeheven Revolutionair Front.

Bron:

YouTube/ForFreedom
UTRIKESHär får högerextremisterna dyngspö av gula västarna!
Delar du länkar från Aktuellt Fokus?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on KIJK: Gele Hesjes jagen Antifa op de vlucht  – Zweedse media noemen hen “rechts-extremisten”

 1. trebor2110 // februari 18, 2019 om 23:33 //

  Hoe zie je nou wie wie is , vol gens mij word ter gewoon een beetje op los geslagen .
  Kunnen ze niet beter gele tegen rode hesjes doen .

  Like

 2. tim pietersen // februari 19, 2019 om 00:11 //

  antifa is tuig dat voor de elite werkt

  Like

 3. Grappig dat Antifa nu opeens voor de politie is.
  Je zou wel eens gelijk kunnen hebben Tim.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s