Nieuw

Geflipte linkse zet pistool op hoofd van Trump supporter omdat hij een MAGA-pet draagt

“It’s a good day for you to die”

Een gestoorde linkse richtte een wapen op een Trump-supporter en zei hem “het is een goede dag om dood te gaan”, simpelweg omdat de man een MAGA-pet droeg.

Het incident vond zaterdag plaats bij Sam’s Club in Bowling Green, Kentucky.

Het vermeende slachtoffer Terry Pierce vertelde de politie dat de verdachte, James Phillips, flipte vanwege de NAGA-pet van hem en zijn vrouw voordat hij met een .40 kaliber zwaaide, het in Pierce’s gezicht duwde en tegen hem zei: “Het is een goede dag om dood te gaan.”

“Ik zei:” Trek dan aan de trekker. Leg het geweer neer en vecht tegen me of trek aan de trekker. Wat je maar wilt”. En hij stapte achteruit en zei het nog een keer, hij zei: “Het is een goede dag om dood te gaan”, vertelde Pierce 13 Nieuws.

Pierce achtervolgde Phillips tot hij van de parkeerplaats rende. Phillips moest de achtervolging staken omdat hij zijn moeder in de winkel had achtergelaten. Een mondelinge woordenwisseling volgde tijdens welke Phillips Pierce beschuldigde van het aanvallen van hem, een bewering die werd weerlegd door surveillancebeelden.

Hoewel de camera’s niet registreerden dat Phillips het pistool trok omdat hij uit het zicht was, bevestigden ooggetuigen dat dit inderdaad gebeurde.

Toen de politie Phillips arresteerde was hij in het bezit van een Glock .40 kaliber met een magazijn in zijn achterzak en twee extra magazijnen in een andere zak.

De verdachte werd gearresteerd voor moedwillige bedreiging eerste graad en is nu in de Regionale Gevangenis van de Provincie Warren.

“Ik heb net zoveel recht om die pet te dragen en mijn land en mijn president te steunen als hij heeft om dat niet te doen”, zei Pierce.

Infowars >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1744 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s