Nieuw

Geen gevangenisstraf voor transgender-‘vrouw’ die in openbare toiletten minderjarige meisjes seksueel misbruikte

Foto: Screenshot/Collage

Een trans-‘vrouw’ werd door de rechtbank in Kirkcaldy, Schotland, op vrije voeten gesteld nadat hij veroordeeld was voor het seksueel misbruiken van een 10-jarig meisje in een supermarkttoilet.

De predator, wiens naam wordt aangeduid als “Katie Dolatowski”, wachtte in de Morrison supermarkt in Kirkcaldy op het jonge meisje om uit een toiletcel te komen, greep haar vervolgens bij het gezicht en duwde haar naar binnen.

Dolatowski vertelde het meisje om haar slipje te verwijderen en waarschuwde dat een man buiten haar moeder zou doden, maar ze vocht terug, sloeg de pedofiel in het gezicht, de buik en het kruis, trok zich los en rende naar haar vader en broers en zussen buiten, volgens de rechtsverslagen.

Een maand eerder had de pedofiel bij een andere supermarkt geprobeerd een 12-jarig meisje te fotograferen toen ze urineerde – maar rechter James Williamson besloot om de zedendelinquent niet naar de gevangenis te sturen, maar in plaats daarvan onder elektronisch toezicht te plaatsen en gemeenschapsdienst te laten verrichten, waarbij hij verklaarde dat dit een “strenge” straf was.

De moeder van het meisje was geschokt, en zei dat ze zich “zeer, zeer teleurgesteld” voelde en dat ze “er geen enkel vertrouwen in had dat Dolatowski niet naar buiten zou gaan en weer zoiets of erger zal doen”.

– Hij was de meisjes bij de toiletten aan het stalken. Hij ging er specifiek naartoe om een kind te molesteren, zei de moeder, en weigerde Dolatowski’s favoriete voornaamwoorden te gebruiken.

– We waren zo gelukkig dat er niets ergers was gebeurd. Alleen haar reactie heeft daar een einde aan gemaakt. Het had een kind van vijf jaar kunnen zijn dat niet in staat zou zijn geweest om terug te vechten, zei ze.

Dolatowski, 18 jaar oud, zou een tijd hebben doorgebracht in het zorgsysteem en aan geestelijke gezondheidsproblemen lijden, maar de moeder was niet onder de indruk.

– Heel wat mensen zijn in een zorginstelling geweest, maar zij gaan niet naar openbare toiletten en vallen kinderen aan. Het kan me niet schelen dat hij problemen heeft of wat zijn achtergrond is, hij is een pedofiel en hij is vrijgelaten, voegde ze eraan toe.

De kwestie zette de groep “Women and Girls in Scotland” eraan toe beveiligingspersoneel te eisen als bescherming tegen biologische mannen in “alleen voor vrouwen” ruimtes, aangezien het establishment steeds meer geneigd is om mensen zonder enige medische toezicht hun eigen geslacht te laten kiezen.

– Deze afschuwelijke seksuele geweldpleging tegen een kind is een herinnering dat seksuele roofdieren gebruik zullen maken van elke mogelijkheid die ze kunnen krijgen, en we zouden er alles aan moeten doen om de risico’s van dergelijke geweldplegingen tot een minimum te beperken, aldus een woordvoerster.

– Meer dan 90 procent van de seksuele misdrijven wordt gepleegd door mannen. Het is een uiterst zorgwekkende ontwikkeling dat in deze tendens veel ruimtes die alleen voor vrouwen toegankelijk zijn, openstaan voor mannen als ze simpelweg zeggen dat ze transgender zijn, voegde ze eraan toe.

Bron:

No Prison for Trans ‘Woman’ Who Attacked Underage Girls in Public Toilets

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7994 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Geen gevangenisstraf voor transgender-‘vrouw’ die in openbare toiletten minderjarige meisjes seksueel misbruikte

 1. edwin vissers // februari 18, 2019 om 09:27 //

  Die jihadi;s van Trump kunnen naar de regenbooggemeente worden gestuurd .

  Like

 2. walterh66 // februari 18, 2019 om 11:30 //

  Rechters die pedofielen een hand boven het hoofd houden, roepen de verdenking over zich af dat ze zelf ook dergelijke neigingen hebben.

  Liked by 1 persoon

 3. “nadat hij veroordeeld was”
  Oei, zei je een “hij”?
  Mag niet hoor, dat is streng verboden.
  En nu komen we ook erachter dat die transgenderpersoon zowat boven de wet staat, zelfs als het om een zeer ernstig misdrijf gaat. Het is toch niet te geloven dit!

  Like

 4. syberspees // februari 18, 2019 om 12:32 //

  Ik sta hier echt van te kijken, een trans op kinderjacht!? Tsjonge jonge!
  Die gast wil zeker in het DSM of world records

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s