Nieuw

Geen gevangenis voor trans ‘vrouw’ die minderjarige meisjes seksueel heeft misbruikt in openbare toiletten

Een trans “vrouw” mwerd vrijgelaten door Kirkcaldy Sheriff Court in Schotland nadat ze veroordeeld was voor het seksueel misbruiken van een 10-jarig meisje in een supermarkttoilet.

De aanvaller, wiens naam wordt vermeld als “Katie Dolatowski”, wachtte op het jonge slachtoffer om uit een wc-cabine te komen in een Morrisons supermarkt in Kirkcaldy, Fife, greep haar vervolgens bij het gezicht en dwong haar naar binnen.

Dolatowski vertelde het meisje om haar broek uit te doen en dreigde haar dat een man buiten haar moeder zou doden, volgens berichten, maar ze vocht terug, sloeg de transpedo in zijn gezicht, buik en kruis en vluchtte weg naar haar vader en broers en zussen buiten.

Dolatowski had geprobeerd een 12-jarige te fotograferen terwijl ze een maand eerder in het nabijgelegen Dunfermline in een andere supermarkt urineerde. Maar rechter James Williamson besloot de zedendelinquent niet naar de gevangenis te sturen, maar in plaats daarvan een enkelband en een taakstraf te geven, wat volgens hem ‘zeer streng’ was.

De moeder van het meisje was met afschuw vervuld en zei dat ze zich ‘heel, heel erg in de steek’ gelaten voelde en dat ze ‘geen enkel vertrouwen had dat [Dolatowski] niet naar buiten zou gaan en iets zo slecht of erger zou doen.’

“Hij was de toiletten aan het stalken. Hij ging er specifiek naartoe om een kind aan te vallen,” zei de moeder, en weigerde Dolatowski’s favoriete gender-voornaamwoord te gebruiken.

Dolatowski, 18 jaar oud, zou tijd hebben doorgebracht in het zorgsysteem en lijden aan geestelijke gezondheidsproblemen, maar de moeder was niet onder de indruk.

“Het kan me niet schelen dat hij problemen heeft of wat zijn achtergrond is, hij is een pedofiel en hij werd vrijgelaten,” voegde ze eraan toe.

De zaak was voor de ‘Women and Girls’ in Schotland aanleiding om op te roepen tot bescherming tegen biologische mannen in ruimten voor alleen vrouwen.

“Deze afschuwelijke aanranding van een kind herinnert ons eraan dat seksuele roofdieren gebruik zullen maken van elke toegang die ze kunnen krijgen en we moeten er alles aan doen om de risico’s van dergelijke aanrandingen tot een minimum te beperken”, aldus een woordvoerster.

“Meer dan 90 procent van de seksuele misdrijven wordt gepleegd door mannen. Het is uiterst zorgwekkend dat in dit klimaat veel ruimten alleen voor vrouwen toegankelijk zijn voor mannen als ze gewoon zeggen dat ze transgender zijn,” voegde ze eraan toe.

Bron:

No Prison for Trans ‘Woman’ Who Attacked Underage Girls in Public Toilets

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1742 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s