Nieuw

Etnisch geprofileerd – racistische Marokkanen beroven bejaarde blanke dame: ‘Je bloed loopt weg als je dit hoort’

Wanneer gaat Sylvana Simons eens vragen stellen over etnisch profileren? En dan niet door de politie maar door de daders.

De huidskleur van het slachtoffer wordt niet gemeld maar Marokkanen beroven geen bejaarde hoofddoeken hoor.

AT5:

‘Eigenlijk loopt je bloed weg als je dit verhaal hoort. Het is een hele laffe daad’, zegt politiewoordvoerder Rob van der Veen in Bureau 020. ‘Midden op de dag bij een vrouw op leeftijd; je bent echt een held als je dit durft’, aldus een cynische woordvoerder.

Dat je in je eigen angstpis mag verzuipen, Collaborateur. Je hebt pas weer recht van spreken als jullie eindelijk massaal die kutMarokkanen van hun scooters schieten, of jullie wapens aan de autochtone bevolking overhandigen en aan de kant gaan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1389 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Etnisch geprofileerd – racistische Marokkanen beroven bejaarde blanke dame: ‘Je bloed loopt weg als je dit hoort’

 1. Marokkanen zijn EEN LAF VOLK,zijn nooit ALLEEN EN EEN 1 op 1 gevecht vind nooit plaats mar minimaal met drie personen,maken overal een teringzooi van ,slopen van alles en zitten vaak in de drucs ,een lafhartig woestijnvolk wat hier niet thuis hoort en de zwakkere in de samenleving overvalt ,besteeld in elkaar slaat en het liefst hun hand ophoud,grote en dure auto’s rijdt,maling heeft aan verkeersregels,altijd een ander de schuld geeft ook alis er bewijs of getuigen Maar HEEL VAAK WEG KOMT MET LICHTE STRAFFEN OF VRIJGESPROKEN WORD door onze armzalige verzonnen wetgeving door deze regering en rechters.
  Dit misdadige woestijnvolk hoort niet tussen onze weilanden thuis en moet terug naar herkomst OOK AL ZIJN ZE HIER GEBOREN mer ouders en al .STEM PVV OF PvD op 20 Maart dat is onze enige kans om van die ,,Gasten,, af te komen.

  Like

 2. Piranjaha // februari 18, 2019 om 18:10 //

  Ja:

  Like

 3. Twee honderd procent mee eens,maar geld niet alleen voor de marokkanen,alle gelukszoekers de zogenaamde asielzoekers allemaal moslims maken ons armer en armer.die nooit een euro belasting ooit betaald hbbn en nooit willen hoeven te terug te betalen .walhalla voor buitenlanders geld genoeg maar niks voor eigenvolk.Dus Stem PVV

  Like

 4. Gladiator // februari 18, 2019 om 21:15 //

  @Wil,

  Beste,

  Heeft u nu nog steeds niet door dat PVV en ook FvD geen enkele zin heeft!!

  Het enige wat nog evt zin zou kunnen hebben is dat dit land overgenomen wordt door mensen die niet corrupt zijn en steun krijgen uit de bevolking echter dit is een droom welke niet in vervulling zal gaan.

  Wilders beste is een ZIONIST welke is opgeleid in IsraHel door de mossad, hij is maandelijks in de ambassade van IsraHel te vinden waar hij helemaal NIETS te zoeken heeft.

  Stop aub met het promoten van dit jongetje!!

  Ik geef u zwart op wit dat indien Wilders 80 zetels haalt hij NOG NIET GAAT regeren.

  Idem met ene nieuwe bliksemafleider in naam van Baudet, dit Narcistische heerschap in opgeleid en afkomstig van Instituut Clingendael……u weet wel, het toezichtinstituut van het K.H. en is dus zeker net zo erg.

  GA NIET STEMMEN, HELEMAAL NIET…..SPEEL DIT SPELLETJE NIET MEER MEE!!!!
  Gegroet en droom verder!!!

  Gladiator

  Like

 5. @Gladiator, U heeft 100% gelijk. In Nederland hebben de ”Blanke” Nederlanders geen politieke partij die opkomt voor ons belang. ”Gecontroleerde oppositie.” Deze partijen zijn geïnfiltreerd door voornamelijk Joodse investeerders die door middel van Communisme en Cultureel Marxisme de Westerse beschaving/geschiedenis/cultuur proberen te vernietigen.

  Waneer worden de mensen nu eens wakker!

  The Kalergi Plan for European Genocide.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s