Nieuw

Duitsland – 5 mesaanvallen in één nacht

Jouwatch en andere vertegenwoordigers van de vrije media documenteren al lange tijd de explosie van geweld in Duitsland. Nu is de toename van het aantal mesaanvallen ook bij “Bild” opgevallen, dat in afschuw schrijft over een bloedige nacht en vijf aanvallen.

In Keulen raakte een man ernstig gewond voor een Shisha-bar. In Lingen (Emsland) werd een 44-jarige vrouw door twee mannen van haar fiets gesleept en met een mes verwond. In Neurenberg was ook een vrouw het slachtoffer van een mesaanval in de vroege ochtenduren.

In Mühlheim an der Ruhr staken vijf “vreemdelingen”, blijkbaar met een Arabische achtergrond, een 20-jarige man neer en in Frankfurt am Mein, een 22-jarig slachtoffer van een mesaanval.

De politie is voortdurend in actie, de burgers leven in angst en terreur, ook omdat steeds meer vrouwen het slachtoffer worden van dergelijke brute aanvallen – en de politici in Berlijn zijn niet geïnteresseerd.

Na de mesaanval in Neurenberg, waarbij een 21-jarige vrouw op zondagmorgen vroeg gewond raakte, werd een verdachte gearresteerd. De politie rapporteerde op zondagmiddag dat de verdachte een 25-jarige Irakees was. Hij werd dringend verdacht.

De verantwoordelijke officier van justitie heeft een aanklachtt ingediend tegen de gearresteerde persoon wegens poging tot moord. De dader had de 21-jarige vrouw rond 5 uur ’s morgens in de wijk Bärenschanze aangevallen. Na de aanval was de aanvaller gevlucht.

In eerste instantie hadden de autoriteiten geen nadere gegevens verstrekt over de achtergrond en het precieze verloop van het misdrijf.

Bron:

Alleine fünf Messer-Attacken in nur einer Nacht – In Nürnberg wurde ein Iraker festgenommen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Duitsland – 5 mesaanvallen in één nacht

 1. CurvedAir // februari 18, 2019 om 10:16 //

  Je begrijpt werkelijk niet dat al die technici, apothekers, doktoren, architecten en andere hoog-opgeleiden die gevlucht zijn uit landen in oorlog plotseling zo agressief worden als ze in Duitsland terecht komen.

  We moeten kennelijk tóch één of meerdere generaties wachten voordat de import lonend gaat worden, jammer van al die waardevolle ‘diploma’s’.

  Like

 2. @Frauke // februari 18, 2019 om 10:10 /

  Ja, ze zijn zo gek om dat boven hun eigen woonwijken te sproeien. 🤔

  Aan de andere kant, misschien werkt het ook wel, want er zijn nogal wat mensen die het geloven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s