Nieuw

Duitsers hebben meer vertrouwen in Rusland dan in de Verenigde Staten

Capital Hill Dc White House Washington Government.

Uit een nieuw onderzoek in Duitsland blijkt dat slechts 1,9 procent van de Duitsers Rusland als een bedreiging ziet en zich des te meer zorgen maken over China. Slechts 10 procent vertrouwt de VS.

Volgens een onderzoek van Civey en Atlantic-Bruecke zijn de Duitsers van mening dat China een betrouwbaarder land is dan de Verenigde Staten, ook al is men bezorgd over de toegenomen invloed van China.

Slechts 1,9 procent van de Duitsers ziet Poetin en Rusland als een bedreiging voor Duitsland. Meer dan 60 procent gelooft dat Trump gevaarlijker is dan Poetin.

Dit kan erop wijzen dat de leugenfabrieken van de grote nieuwsbedrijven moeite hebben met het indoctrineren van de Duitsers, ondanks een steeds meer ophitsender toon richting Rusland. Volgens Newsvoice, die de resultaten van het onderzoek becommentarieert, kan men alleen maar “tot op zekere hoogte liegen, daarna slaan de leugens terug”.

Zelfs in Zuid-Korea en Japan, waar in totaal 82.000 Amerikaanse soldaten wonen, is het wantrouwen tegen de Verenigde Staten groot, zo blijkt uit een vergelijkbaar onderzoek van Pew-Research. Deze Amerikaanse troepen in de Aziatische landen worden beschouwd om hen te beschermen, maar het is hen onduidelijk wie ze moeten beschermen.

De burgers zien noch Noord-Korea noch Rusland als een bedreiging. In plaats daarvan wordt de grootste dreiging beschouwd als afkomstig uit de Verenigde Staten en zijn wereldwijde ambities.

Bron:

Tyskar ser negativt på USA och endast 1,9% ser Ryssland som ett hot

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Duitsers hebben meer vertrouwen in Rusland dan in de Verenigde Staten

 1. Hun eigen regering minder vertrouwen zouden ze méèr aan hebben.

  Like

 2. vonpuffelen // februari 18, 2019 om 19:45 //

  Het is vrij logisch dat je je bezetter wantrouwt.
  Moeten wij ook eens gaan doen, het is hier ook nog steeds bezet gebied.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Duitsers hebben meer vertrouwen in Rusland dan in de Verenigde Staten | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s