Nieuw

Den Haag – Raadslid Hofman, bekeerde Nederlandse moslima, weigert mannelijke raadsleden de hand te schudden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Den Haag – Raadslid Hofman, bekeerde Nederlandse moslima, weigert mannelijke raadsleden de hand te schudden

 1. Jack vanderVeen // februari 18, 2019 om 20:49 //

  wat een achterlijk zwijn om volop te discrimineren.
  Ik vraag mij echt af of ze overtuigd moslim is geworden of van algemene hoer tot aandachtshoer geworden. Want dat ze een lading waardeloze aandacht kreeg op dit neutige filmpje, dat is duidelijk.
  Maar waarom weigerde men niet om haar te begroeten en haar gewoon keihard te negeren? Iets anders verdient zo iemand toch niet!!!!
  Die trut mag gewoon moslim zijn en mannenhanden schudden hoor en anders doet ze maar handschoenen aan (of condoom om elke vinger en een hele grote om de hele hand. Zo zou de paus het ook graag zien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s