Nieuw

Buitenlanders bedreigen en bepotelen kleine meisjes in zwembad – politie verzwijgt de aanval

Fürstenwalder zwembad

Volgens een persbericht werden twee Duitse meisjes – 12 en 13 jaar oud – voor het eerst bedreigd en betast door een groep jonge buitenlanders in het Fürstenwalde-zwembad.

De twee meisjes zouden vervolgens naar het buitenterrein zijn gegaan en daar opnieuw door de groep seksueel worden lastiggevallen. Uiteindelijk vluchtten ze naar de kleedkamer en belden de politie. Die plukte de meisjes uit het zwembad en bracht ze naar de bewaker voor een aangifte-opname.

De politie heeft de aanval tot nu toe verborgen gehouden.

Birgit Bessin, plaatsvervangend voorzitter van de AfD fractie, lichtte dit toe:

“Ik weet niet wat me nog meer schokt: Dat er opnieuw sprake is geweest van seksueel geweld tegen kleine Duitse meisjes door een hele groep jonge, vermoedelijk zogenaamde ‘vluchtelingen’, of dat de politie heeft geprobeerd de aanval geheim te houden voor het publiek”.

De verklaring van de woordvoerster van de politie dat de pers niet op de hoogte was gesteld om de slachtoffers te beschermen is meer dan mager. Aangezien de identiteit van de slachtoffers nooit gepubliceerd zou zijn, kan het alleen maar een kwestie zijn geweest van het verbergen van een ander geval van ‘vluchtelingencriminaliteit’.

Als de vader van de meisjes niet naar buiten getreden zou zijn, zou niemand het geweten hebben. En we moeten ons afvragen: hoe vaak houdt de politie dergelijke aanvallen voor ons verborgen? Waarom wordt het publiek opzettelijk misleid en niet geïnformeerd over relevante ontwikkelingen in de criminaliteit?

De AfD Group zal de nationale overheid hierover vragen stellen. Ik beveel echter aan dat de politie onmiddellijk actie onderneemt en alle feiten van deze zaak op tafel legt: En als de beschuldigingen worden bevestigd en de vermeende daders worden verondersteld “mensen die bescherming zoeken” te zijn, eis ik een snelle bestraffing met alle strengheid van de wet en onmiddellijke deportatie. Degenen die onze dochters lastigvallen, hebben geen enkel recht op ‘bescherming’!

Bron:

Ausländer bedrohen und befummeln kleine Mädchen im Schwimmbad: Polizei verschweigt Übergriffe

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Buitenlanders bedreigen en bepotelen kleine meisjes in zwembad – politie verzwijgt de aanval

 1. Claudia M. // februari 18, 2019 om 20:42 //

  Ik vermoed dat er maar 1/4 naar buiten komt en de overige 3/4 onderin de lijkenkast gedonderd wordt en ik heb werkelijk geen idee waarom ze ons dit aandoen?

  Like

 2. Dit is niet van de laatste jaren als kind werd ik al bij mijn kruis gepakt door gastarbeiders in het zwembad

  Like

 3. Dit -en veeeeeel meer- is al sinds 2015 een ware EPIDEMIE en moet van Merkel op straffe van ontslag/sancties worden verzwegen door pers en politie.

  Aanrader: Lees het nieuwste boek van de Duitse onderzoeksjournalist Udo Ulfkotte, genaamd “Alles Einzelfälle”! Net voordat dit boek zou uitkomen is de auteur overleden bij een ‘auto-ongeluk’. #EUSSR

  Like

 4. Volgens mij kreeg Udo Ulfkotte een hartaanval nadat hij al ruim een half jaar ernstig kwakkelde met zijn gezondheid …

  Liked by 1 persoon

 5. tim pietersen // februari 19, 2019 om 00:15 //

  en diezelfde politie zal door de elite n de kou gezet worden als een nepvluvhteling hen neersteekt……..

  Like

 6. Ja, ze houden het geheim…omdat ze weten dat er anders een volksopstand uitbreekt als de mensen weten dat deze asielparasieten ook nog aan hun dochters zitten omdat ze totaal geen respect voor (Westerse) vrouwen hebben en ze dus lang niet zo heilig blijken te zijn als wat de extreem-linkse politici hun willen doen geloven…dus ze stoppen alles in de doofpot…maar wat als die overvol is en overstroomt? Het wordt steeds erger en uiteindelijk kunnen ze het niet langer geheim houden en dan zijn de rapen gaar…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s