Nieuw

Zweedse vieze man belt van “Zweden Bureau Statistieken” en interviewt vrouwen over hun seksgewoontes  

Screenshot YouTube

Het staatsinstituut Zweden Bureau Statistieken, SCB, waarschuwt dat momenteel iemand vrouwen in heel Zweden belt en beweert voor de overheid te werken.

De persoon beweert dat hij werkt aan een onderzoek voor het Zweedse bureau voor de statistieken over seksuele gewoontes, schrijft de autoriteit.

De instantie dringt er nu bij het publiek op aan om een eventuele incidenten aan de politie op 11414 te melden.

De persoon die volgens de SCB voor de statistiek is geselecteerd voor een van de Zweedse enquêtes, ontvangt “op tijd vooraf” een brief  en wordt op de hoogte gebracht van de enquête. Het door het SCB gebelde nummer kan altijd teruggebeld worden om te controleren als u niet zeker bent, aldus het Zweedse bureau voor de statistieken.

Bron:

Skojare “ringer från SCB” och intervjuar kvinnor om sexvanor

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8180 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s