Nieuw

Wéér aanslag op een AfD-partijkantoor – het zaad van SPD, Die Linke en Groenen wordt opnieuw gezaaid

Zaterdagnacht 16 februari is er weer een aanslag gepleegd op een kantoor van de AfD. Ditmaal op het burgerbureau van de deelstaatparlementariër Sven Schröder in Finsterwalde in de deelstaat Brandenburg. Er is zodanig zwaar vuurwerk gebruikt dat het raam aan diggelen lag (zie foto).

In januari vond er ook al een bomaanslag plaats op het partijkantoor van de AfD in Döbeln. En begin van deze maand werd er een brandaanslag gepleegd op de auto van een AfD politicus in Berlijn.

Andreas Kalbitz, voorzitter van de AfD-fractie in het deelstaatparlement van Brandenburg, licht dit (de laatste aanslag) toe:

“De escalatiestrategie van de gevestigde partijen versterkt het politieke conflict, is een gevaar voor de vrije democratische basisorde en bevordert een pogromneiging tegen politiek anders denken. Leden van Duitstalige demonstraties worden bedreigd en geslagen, en de burgerbureaus van onze parlementsleden worden aangevallen. De SPD, de linker- en de groenen sluiten zich openlijk aan bij linkse extremisten en linkse fascistische daders van de zogenaamde “Antifa” in tegendemonstraties zonder argumenten.

Vermoedelijk moet een golf van geweld in het superverkiezingsjaar de leden en sympathisanten van de AfD intimideren. Er werden al vaker ruiten van onze bureaus met stenen ingegooid. Met deze aanslag zaterdagnacht werd echter een nieuwe kwaliteit van de aanvallen op onze instellingen in Brandenburg bereikt.

De kleurrijke eenheidspartij van SPD, Linke en Groenen creëert met haar constante, volledig onzakelijke hetze tegen de AfD de voedingsbodem voor deze aanvallen.  Met toenemende kracht tegen ons en onze mechanismen zullen de oude partijen er zeker niet in slagen om hun macht te krijgen.

Bron:

Wieder Anschlag auf ein AfD-Bürgerbüro – die Saat von SPD, Linken und Grünen geht erneut auf

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s