Nieuw

Trump dreigt Europa om 800 ISIS-strijders ‘terug te nemen’ of de VS ‘zullen gedwongen worden ze vrij te laten’

Europa had al 800 Al-Qaeda White Helmets cadeau gehad van de vrienden van de PVV, en nu wil de Israëlische vazalstaat aan de andere kant van de plas ons er nog eens 800 cadeau doen.

Als we dergelijke dreigementen ontvangen van wat eens onze bondgenoot was, die ons bevrijd heeft van die vreselijke Duitsers, waardoor ons continent nu overlopen wordt door negers, moslims en transgenders, zijn we bijna, bijna, geneigd ons bij Macron aan te sluiten dat we een Europees leger nodig hebben om ons tegen de dreiging van de grootmachten China, Rusland én de Verenigde Staten staande te houden.

Grenzen dicht! En al helemaal voor Amerikaanse proxies!

RT:

De Amerikaanse president Donald Trump heeft er bij de Europese landen op aangedrongen om jihadisten uit hun land die in Syrië gevangen zijn genomen, te repatriëren en te vervolgen. Anders, waarschuwde hij, zouden de VS de terroristen kunnen vrijlaten om “Europa te doordringen”.

“Het kalifaat is klaar om te vallen,” zei Trump. “Het alternatief is niet goed in die zin dat we gedwongen zullen worden ze vrij te laten….”.

Want je kan ze niet aan Assad overhandigen?

Trump twitterde dat de VS “de Islamitische Staat” niet willen zien”,”doordringen in Europa”, waarvan hij gelooft dat het waarschijnlijk zal gebeuren als terugtrekkende Amerikaanse troepen hen laten gaan terwijl ze zich “terugtrekken na 100% Kalifaat overwinning”.

De door de VS gesteunde Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF) zeggen dat ze dicht bij de “definitieve nederlaag” van IS zijn, omdat ze hun grondgebied tot een klein definitief bolwerk hebben gereduceerd. Trump kondigde onlangs aan dat hij de Amerikaanse troepen uit Syrië zou terugtrekken, maar heeft nog geen deadline gesteld.

Daarmee hebben Amerikaanse functionarissen naar verluidt Europese landen gewaarschuwd dat ze bijna geen tijd meer hebben om jihadisten terug te halen en te berechten die vanuit Europa zijn afgereisd ​​om voor IS te vechten. Zo’n 800 van hen zijn naar verluidt gevangen genomen door de door de VS gesteunde troepen.

Volgens cijfers van de VN reisden tot 42.000 buitenlandse strijders naar Irak en Syrië om zich aan te sluiten bij IS, waaronder ongeveer 900 uit Duitsland en 850 uit Groot-Brittannië.

In december meldde de Washington Post dat de autoriteiten in door SDF gecontroleerde gebieden geen “verantwoordelijkheid” willen hebben voor het bewaken en voeden van gedetineerde militanten, en dat ze “niet de capaciteit” hebben om voor hen processen te organiseren. Lokale ambtenaren vertelden verslaggevers dat 900 mannelijke strijders uit 44 landen in gevangenissen worden vastgehouden die de Amerikaanse strijdkrachten helpen in stand te houden.

Bouw maar een mooi concentratiekamp ergens in een woestijn voor dat door de Amerikanen en Israëliërs gecreëerde probleem. Moet lukken voor de 100 miljoen die Sigrid Kaag ter beschikking heeft gesteld, als de president van Niger er niet 2,5 vliegtuig van koopt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Trump dreigt Europa om 800 ISIS-strijders ‘terug te nemen’ of de VS ‘zullen gedwongen worden ze vrij te laten’

  1. Piranjaha // februari 17, 2019 om 17:27 //

    Oh, dit bericht hadden we al zie ik nu pas. Sorry. Nou ja, is niet helemaal hetzelfde …

    Like

  2. Het knel punt is natuurlijk dat het leiers zijn met europese paspoorten anders waren ze allang voor schiet oefening gebruikt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s