Nieuw

Rita Kufandarerwa: The sad extinction of the South African white Afrikaner

The drums of Land expropriation in South Africa are beating louder. Recently, we saw the ANC and the EFF kissing and making things right because on the land issue, they are not at loggerheads. Jacob Zuma went as far as proposing that the constitution of the republic be amended to allow for the expropriation of land. This is the same constitution that he violated and obdurately refused to step down. The constitution is applicable to a few individuals but for the top echelons like Zuma, it does not have any bearing. That is not the crux of this article.

by Rita T.M. Kufandarerwa

In this land melee, it is the white Afrikaner whose existence is threatened. Like the white Zimbabwean in the 90s, the white Afrikaner faces extinction in the growing insanity of envy and obsession with the past.

Praag.org >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s