Nieuw

Onthoofde vrouw gevonden in Parijs – hoofd lag in de oven

Het 12e arrondisement in Parijs, waar het lichaam werd aangetroffen.

In een appartement in de Franse hoofdstad Parijs is vandaag een onthoofd vrouwenlichaam aangetroffen. Dat meldt Le Parisien.

Haar jongste zoon, waarvan bekend is dat hij lijdt aan schizofrenie en die gedreigd heeft om zijn moeder te vermoorden, wordt actief gezocht.

Het lichaam van een 60-jarige vrouw werd onthoofd gevonden in haar appartement deze zondag in Parijs (XII). Rond 13:45 uur, op de zesde verdieping van een gebouw aan de Théophile-Roussel-straat, waarschuwde een man, bezorgd over het ontbreken van nieuws over zijn moeder, de brandweerlieden.

Brandweerlieden braken de deur open en ontdekten het lijk van de vrouw zonder hoofd, liggend op de grond. Messen waren rond het lichaam geplaatst. De brandweerlieden ontdekten met afgrijzen dat het hoofd van het slachtoffer in de oven lag. De jongste zoon waarvan bekend is dat hij lijdt aan schizofrenie, die had gedreigd zijn moeder te vermoorden, wordt actief gezocht door de politie.

De Franse politie heeft nog geen melding gemaakt van de afkomst van de familie, maar schizofrenie is vaak een gevolg van inteelt, dat buitensporig veel voorkomt onder moslims.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s