Nieuw

Nigel Farage over Viktor Orbán: “Hij staat voor het toekomstige Europa!”

Foto: Viktor Orbán. © Kremlin (CCO Public Domain)

Nigel Farage, de voormalige leider van de Brexit-beweging, uitte zich tegen VáslaszOnline met zeer lovende woorden over Viktor Orbán. Hij is een man die nog steeds in iets gelooft en de weg wijst naar de toekomst.

Nigel Farage blijft een man van duidelijke woorden en versterkt het gestel van Viktor Orbán. In een interview met de Hongaarse VáslaszOnline zei hij: “Hij gelooft echt in iets. Hij geeft niet nederig en op een slaafse manier toe aan het EU-projec, maar gelooft sterk in het concept van de natiestaat. Hij is duidelijk een sterke verdediger van de Hongaarse cultuur en is niet bang om deze dingen te zeggen of te doen, ook al komt er kritiek uit de EU”.

Farage benadrukte ook Orbán’s belangrijke rol in de grensbescherming en zijn voortdurende strijd met de globalist George Soros, wiens invloed zich “in alle westerse democratieën” heeft verspreid. Onophoudelijk was George Soros tegen zijn landgenoot tekeergegaan en liet zijn vreugde blijken toen de EU, op grond van artikel 7 van het Verdrag van Lissabon, Hongarije probeerde te straffen voor zijn harde lijn tegen illegale migratie.

Orbán is geen monster, zei het Britse parlementslid, eraan toevoegend dat de Hongaarse premier de “toekomst van Europa” vertegenwoordigt. De komende verkiezingen zouden ervoor zorgen dat “Europa zich steeds verder van de EU en van Brussel afkeert en zich tot nationale staten en nationale belangen wendt”, zei Farage.

Bron:

Nigel Farage über Viktor Orbán: „Er steht für das zukünftige Europa!“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8013 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Nigel Farage over Viktor Orbán: “Hij staat voor het toekomstige Europa!”

  1. Frans Timmermans is een GROTE SCHANDE voor ONS NEDERLAND.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s