Nieuw

Nieuwe PVV-stemmers onderweg naar Nederland

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Nieuwe PVV-stemmers onderweg naar Nederland

 1. Ik ben blij ,met ook eindelijk een kritisch geluid over de PVV , want vooral Fubar staart zich blind op deze partij , waar voorman Geert ,onzin uitspraken doet als”kopvoddetax ,minder minder ,en nu ook weer het stemrecht van mensen met twee paspoorten ontnemen ,en Denk de 2 kamer uit zetten ,allemaal “zaken die mij en andere mensen aanspreken ,maar 0 haalbaar is ,Geert zag ook de dreiging v het Marrakesch verdrag over het hoofd ,Baudet niet ,net als de lulkoek over het millieu ,daar haakt Geert nu pas in ,nadat Baudet de kolen uit het vuur haalde ,wat heeft Geert ,behalve het wereldnieuws halen ,als”racist ,verder bereikt in 8 + jr politiek ?Minder Islaam = mega toename ervan ,als er nu niet iets heel drastisch tegen hen wordt ondernomen , wordt het binnen enkele jaren Neerlandistan ,en een regering van haatbaarden ,en de sharia als ons nieuwe wet ! Bosma en Hagema ,vertellen een veel duidelijker en riëel verhaal dan Geert ,die met zijn uitspraken ,wel het wereldnieuws haalt ,maar in Nederland niks veranderd heeft ,dan regeringspartijën een geldig excuus in handen te geven ,om niet met hem te hoeven regeren ,en dus stemmers op hem ,toen en nu op zijn partij ,hun stem tot 0 invloed is gedegradeerd !

  Like

 2. ((( Geert Wilders )))

  Like

 3. Walther Woortman // februari 18, 2019 om 00:24 //

  Typisch een linkse figuur die Zwartschakel, volgens mij is hij een zwartkijker.
  Ik zou zeggen, kijk eens om je heen, Zweden, Duitsland, Frankrijk, overal ellende door toedoen van de buitenlanders. Rim 90% van de gevangene en criminelen zijn allemaal buitenlander, maar als je dat allemaal niet ziet, dan moet je die groene filters eens uitschakelen.
  Houd er maar rekening mee dat rechts dit keer gaat winnen en hopelijk vluchten dan alle linkse figuren naar Turkije en andere moslim landen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s