Nieuw

Macron Govt: 8,400 Yellow Vest Protesters Arrested Since Movement Began

The French Interior Ministry has announced that around 8,400 Gilets Jaunes (Yellow Vest) protestors have been arrested since November, while the European Parliament has finally condemned police violence against the demonstrators.

Over a three-month period, the French authorities have arrested around 8,400 Yellow Vests, of which 7,500 were placed into police custody according to new figures released by French Interior Minister Christophe Castaner, Le Figaro reports.

The announcement comes after Castaner revealed that there have, so far, been 1,800 convictions of Yellow Vest activists. Most recently Yellow Vest boxer Christophe Dettinger, who fought riot police with his bare hands, was handed a 30-month prison sentence with 18 months suspended earlier this week.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Macron Govt: 8,400 Yellow Vest Protesters Arrested Since Movement Began

  1. Macronnetje kerel het gaat nog fout aflopen voor je

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s