Nieuw

KIJK: Joodse filosoof geconfronteerd met Gele Hesjes: “Ga naar huis naar Tel Aviv vuile zionistenduivel!”

Screenshot YouTube.

Het groeiende antisemitisme binnen de Gele Hesjes protestbeweging verontrust de sterke joodse machtsbeweging in Frankrijk. Het feit dat de joodse filosoof Alain Finkielkraut afgelopen zaterdag door de demonstranten werd geconfronteerd met scheldwoorden kreeg zelfs president Emmanuel Macron in het geweer.

De Jood en zionist Alain Finkielkraut is niet populair onder de Gele Hesjes-demonstranten. Afgelopen zaterdag werd hij voor de camera voor “Jood!” en “vuile zionistenduivel!” uitgescholden.

Eerder is gemeld dat 44 procent van degenen die sympathiseren met de Gele Hesjes-protestbeweging in Frankrijk van mening is dat er een internationaal zionistisch complot tegen Europa bestaat. Het duidelijke verzet van de bankiers- en globalisten-kritische beweging tegen Joodse belangen heeft er ook toegeleid dat vooraanstaande Joden in Frankrijk worden beschreven als “de gele pest”.

Tegelijkertijd zijn er overal in Parijs antisemitische en anti-zionistische kladsels te zien. Volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken steeg het aantal “gevallen van antisemitisme” vorig jaar met 74 procent.

“Ga naar huis vuile zionistenduivel!”
Tijdens de protesten van afgelopen zaterdag ontmoette de Joodse filosoof Alain Finkielkraut een groep Gele Hesjes, die hem meteen begon te beledigen.

– Vuile zionistenduivel! Ga naar huis naar Tel Aviv, zegt een demonstrant.

– Jij bent zo’n hater, je gaat dood, je gaat in de hel branden!, zegt een ander.

Onder de scheldwoorden hoort men ook hoe Finkielkraut “vuile Jood” en “zionistenduivel” wordt genoemd en men kan zien hoe de ordedienst hem moet beschermen tegen de woedende meute.

De uitbarsting heeft de impopulaire president van het land, de voormalige Rothschild-bankier Emmanuel Macron, sterk laten reageren. Op Twitter schrijft hij:

“De antisemitische beledigingen waaraan hij werd blootgesteld, zijn absoluut het tegenovergestelde van wat we zijn en wat ons tot een grote natie maakt. We tolereren het niet.”

Alain Finkielkraut toonde eerder milde sympathie voor de Gele Hesjes, maar bekritiseert nu hun leiderschap via de ‘Franse’ media, die sinds de volksprotesten begonnen zich consequent aan de kant van de machthebbers hebben geschaard.

Bron:

Macron fördömer antisemitism vid protester

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8179 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on KIJK: Joodse filosoof geconfronteerd met Gele Hesjes: “Ga naar huis naar Tel Aviv vuile zionistenduivel!”

 1. huizeken1 // februari 17, 2019 om 20:23 //

  ik had vroeger veel sympathie voor Israel en de joden .maar dat is door het gedrag van de joden zelf en wat we nu te weten komen niet van de pers of media want durft iemand iets negatief over hun schrijven is gegarandeerd zijn job kwijt en nog beboet ook maar zij mogen alles zeggen en schrijven en dan heb je nog die valse bankiers zoals Geoges Soros ,Rohdschild,Goldman Sachs,Lehmans,Wartburgs,Kuch Loebs,Morgans,Rockenfeller enz die de hele wereld manupuleren.dan de steun met opleiding,bevoorraden met wapens en verzorgen van IS strijders alle joden zijn zo niet maar als iemand kritiek geeft valt iedere jood en meelopers hen aan nu zal ik ook een anti semiet zijn zeker ze doen maar

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // februari 17, 2019 om 23:27 //

  “De antisemitische beledigingen waaraan hij werd blootgesteld, zijn absoluut het tegenovergestelde van wat we zijn en wat ons tot een grote natie maakt. We tolereren het niet.”

  https://historiek.net/vichy-regering-verhardde-anti-joodse-wetten/9235/

  Liked by 1 persoon

 3. edwin vissers // februari 18, 2019 om 07:26 //

  Zij denken zo de mensheid te moeten opvoeden tot hun instrument en dus te gebruiken als opstap naar het in werkelijkheid zijnde antiparadijs c.q. hel. Het is gebaseerd op exclusiviteit. Het is eveneens gebaseerd op de eigen superioriteitsbeleving van een selecte groep van insiders. Deze zijn ingewijd in de geheimen van het Kwaad door middel van het gebruik van de Kabbala.

  Gezien de historische ontwikkelingen in de laatste eeuwen, is er maar één groep van ‘mensen’ die deze exclusiviteit en superioriteitsbeleving tot in de meest vergaande en perfecte vorm heeft weten te ontwikkelen. Dat zijn de kabbalistische door satanisme geïnspireerde Khazaarse Joden die, tezamen met tot het Zionistische geloof bekeerde vazallen in andere ‘geloofsrichtingen’, hun voor de mensheid verderfelijke agenda aan het uitrollen zijn.

  Like

 4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s