Nieuw

KIJK: Gele Hesjes vallen politieauto aan – politieagente in paniek en begint te huilen

De Gele Hesjes-beweging krijgt een lakei van de globalisten aan het huilen.

De populaire volksbeweging Gele Hesjes protesteerde gisteren voor de veertiende zaterdag op rij tegen het regime van de bankiers-globalist Emmanuel Macron. Nadat de globalistische lakeien binnen de Franse politie duizenden Gele Hesjes hadden verminkt en verwond, besloot een groot aantal van hen het terug te betalen.

In een filmopname vanuit een politieauto kan men zien en horen hoe stenen en andere projectielen tegen het voertuig aankomen dat door de file probeert te komen. Andere boze Fransen gaan los op de auto met tassen, staan voor de auto, springen erop en er tegen schoppen. Dit terwijl een van de politieagenten in de auto, een vrouw, begint te huilen.

Eerder hebben de Gele Hesjes ook journalisten en banken als vijanden geïdentificeerd. Onlangs was er ook een studie waaruit blijkt dat 44 procent van degenen die sympathiseren met de populaire volksbeweging overtuigd is dat er een wereldwijd zionistisch complot tegen Europa bestaat.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on KIJK: Gele Hesjes vallen politieauto aan – politieagente in paniek en begint te huilen

 1. Ja dat ga je krijgen als je collega,s gericht op gezichten schieten ook al is dat op belel van die DICTATOR MACRON,die laffe angsthaas van de Rotchilds, je kan er 1000 doodschieten maar dan ben jij aande beurt en dat gaat in Nederland ook gebeuren maar we weten waar jullie wonen POLITIEK DENHAAG.

  Liked by 2 people

 2. Niet zo gek dat dit zou gebeuren, want de politie heeft daar nogal wat mensen verminkt voor de rest van hun leven.

  Liked by 2 people

 3. Andere hoek:

  Like

 4. Mensen verminken gaat idd wel erg ver, daarmee hebben ze het zelf geëscaleerd .

  Like

 5. templars2017 // februari 18, 2019 om 00:39 //

  Vroeg of laat zullen er rekeningen gepresenteerd en vereffend worden, een agent zonder uniform is een burger ,als de ene burger meent meer te mogen dan een ander door het dragen van een uniform dan worden vroeg of laat rekeningen vereffend……..

  Liked by 1 persoon

 6. ‘k Vraag mij af hoeveel foute type’s zich inmiddels onder die ‘gele hesjes’ hebben gemengd. Die ‘bivakmuts figuren’ horen er iiig niet thuis daar zij duidelijk een ander ‘uitgangspunt’ hebben dan dat waar de organisatie voor staat.
  Anders gezegd, ws zitten er tussen die laatste groep veel links extremisten met daarnaast allochtoon spul uit de ‘banlieues’ met hun eigen agenda, tw. het verzieken van de Franse samenleving door het veroorzaken van complete chaos.

  Conclusie; de ‘gele hesjes’ hebben willen zij een groot deel van de rest van de samenleving achter zich krijgen én houden, de opdracht om die gemaskerde idioten die er nu tussen zitten te verwijderen uit hun gelederen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s