Nieuw

Homofiele zwarte acteur zet aanval tegen zichzelf in scene om blanken te besmeuren

Jussie Smollett

De politie van Chicago gelooft dat een acteur mannen heeft ingehuurd om een ​​aanval uit te voeren.

De politie van Chicago gelooft nu dat de “Empire acteur” Jussie Smollett twee mannen betaalde om een ​​aanval uit te voeren waarvan de acteur en zijn familie beweerden dat die werd gepleegd door mannen die racistische, homofobe en pro-Trump-taal riepen.

NOS: Afgelopen woensdag werden twee Nigeriaanse broers aangehouden als hoofdverdachten. Zij waren herkend op beveiligingsbeelden uit de buurt waar de aanval plaatsvond. Smollett kent het tweetal; ze waren figuranten in de tv-serie Empire en een van de broers was zijn sporttrainer.

Twee bronnen van de wetshandhaving met kennis van het onderzoek vertellen CNN dat de Politie van Chicago gelooft de acteur Jussie Smollett twee mensen betaalde om een aanval op hem te orkestreren die hij eind vorige maand meldde.

“Als slachtoffer van een haatmisdrijf dat heeft meegewerkt aan het politieonderzoek, is Jussie Smollett boos en verwoest door recente rapporten dat de daders individuen zijn met wie hij vertrouwd is,” volgens zijn advocaten. “Hij is nu verder slachtoffer geworden van claims die aan deze vermeende daders worden toegeschreven dat Jussie een rol heeft gespeeld in zijn eigen aanval. Niets is minder waar en iedereen die anders beweert, liegt”.

Meestal is het een zekere bevolkingsgroep uit het Midden-Oosten die hatecrimehoaxes verzinnen in de VS zo blijkt uit uitvoerig onderzoek.

In het geval van haatmisdaad-hoaxes is zwarte oververtegenwoordiging veel groter. Zoals aangegeven in de onderstaande grafiek, maakten zwarten in de afgelopen tweeënhalf jaar per hoofd van de bevolking 13,3 keer meer kans dan blanken om haatmisdaad-hoaxes te plegen, en Midden-Oosters/moslims  34,7 keer waarschijnlijker.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (853 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Homofiele zwarte acteur zet aanval tegen zichzelf in scene om blanken te besmeuren

  1. Piranjaha // februari 17, 2019 om 19:48 //

    Like

  2. Piranjaha // februari 18, 2019 om 00:30 //

    Like

  3. Piranjaha // februari 21, 2019 om 00:11 //

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s