Nieuw

“Hij spuwde op haar terwijl ze voor haar leven vocht” – Illegaal riskeert tien jaar cel voor messteken in ex in bakkerij

Een 27-jarige illegaal riskeert tien jaar cel voor zeven messteken aan zijn ex-vriendin Melissa Rogiers (34), toen ze werkte in een bakkerij in Torhout. De beklaagde spuwde nadien op Melissa, die op de grond vocht voor haar leven. “Dieren in het slachthuis worden respectvoller behandeld dan zij die dag”, zegt haar advocaat Rik Demeyer.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on “Hij spuwde op haar terwijl ze voor haar leven vocht” – Illegaal riskeert tien jaar cel voor messteken in ex in bakkerij

  1. Slechts 10 jaar….
    Terwijl…4 jaar!!! voor een brandbommetje op een grasveld.

    Dit gaat niet goed.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s