Nieuw

Duitsland – Eritreeër slaat willekeurig op voorbijgangers in

Archieffoto.

Afgelopen vrijdagmiddag rond 12.50 uur heeft zich een “incident” voorgedaan op het voorplein van het Augsburg Centraal Station. Een 27-jarige Eritreeër had eerst ruzie met een tot nu toe onbekende man. Plotseling richtte de 27-jarige zich tot passerende niet-betrokken voetgangers en viel deze zonder onderscheid aan, waarbij ze verwondingen opliepen.

De aanvaller kon enkele minuten na de misdaad in de Halderstraße worden gearresteerd. De politie nam de man mee naar het politiebureau Mitte en de recherche nam het verdere onderzoek over. Momenteel is er niets bekend over de achtergrond van de misdaad, maar het kan te wijten zijn aan de psychische gesteldheid van de man.

Tot nu toe hebben zes gewonde personen contact opgenomen met de politie.

Bron:

Am Hauptbahnhof Augsburg: Eritreer schlägt wahllos auf Passanten ein

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s