Nieuw

Duitsland blaast eigen energievoorziening op

Duitsers gaan voortaan weer met de trapauto en trekken in de winter 3 wollen truien aan en lezen een papieren boek bij kaarslicht.

Schluß met dat Wirtschaftswunder.

De krachtcentrale Gustav Knepper in de West-Duitse stad Dortmund-Mengede werd gebouwd in het gebied van een voormalige kolenmijn en is al zo’n vijf jaar gesloten.

Op zondag werd de centrale Gustav Knepper in West-Duitsland door twee gecontroleerde explosies afgebroken. Het eerste deel dat werd afgebroken was het ketelhuis van de centrale met een koeltoren van 128 meter. Een schoorsteen van 210 meter werd 30 minuten later geëgaliseerd.

De krant Bild meldde dat de sloop 28.400 ton staal en puin opleverde, waarmee de onderneming de “grootste klap van het jaar” van Duitsland werd genoemd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s