Nieuw

Britten krijgen waarschijnlijk een Afrikaanse op het biljet van 50 pond 

Het Britse Ministerie van Financiën oefent momenteel druk uit op de Bank of England met de eis dat een lid van een “etnische minderheid” het nieuwe biljet van 50 pond moet sieren, rapporteert  Breitbart.

Mary Seacole. © Mary Seacole

De Bank of England heeft eerder aangekondigd dat zij van plan is een bekende Britse wetenschapper op het nieuwe bankbiljet te laten afbeelden.

Het parlementslid Jenrick, die onder leiding staat van de controversiële minister van Financiën Philip Hammond (Tory), eist echter dat de 325-jarige instelling zich opnieuw bezint.

Een blanke op het biljet van 50 pond zou volgens Jenrick “een gevaarlijk signaal afgeven dat etnische minderheden onzichtbaar zijn”.

De vice-president van de Tory partij, Helen Grant, heeft eerder gewaarschuwd dat het “problematisch” is om een ​​wetenschapper het biljet te laten versieren, aangezien het de kans verminderd dat het persoon van een etnische minderheid wordt.

Grant dringt in een brief er bij de Bank of England op aan om “snel te herzien en actie te ondernemen tegen het gebrek aan vertegenwoordiging van etnische minderheden op Britse bankbiljetten”. Zij merkt op dat de bank de verplichting heeft om ervoor te zorgen dat “een grotere diversiteit” op de bankbiljetten wordt gezien, die voorheen alleen werden versierd door “vier vrouwen (inclusief de koningin) en geen etnische minderheden”.

Een favoriete kandidate in het Britse establishment is Mary Seacole, een raciaal gemengde vrouw die tijdens de Krimoorlog verpleegster was, schrijft Breitbart. In het politiek correcte Verenigd Koninkrijk komt Seacole steeds meer op de voorgrond ten koste van de bekendere Florence Nightingale.

Bron:

Govt Pressuring Bank of England to Put Ethnic Minority on New £50 Note

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7994 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Britten krijgen waarschijnlijk een Afrikaanse op het biljet van 50 pond 

 1. trebor2110 // februari 17, 2019 om 23:36 //

  Half Schots half Jamaicaans , dus een halve minderheid 🙂

  Like

 2. CurvedAir // februari 18, 2019 om 10:05 //

  De Schotten en de Ieren hoorden al bij het VK voordat de gekleurde imbecielen erbij kwamen; dus dan die eerst maar eens voor het voetlicht brengen.

  Veelzeggend dat men niet te vinden is voor het afbeelden van wetenschappers omdat dat de kans dat er een etnische minderheid (eufemisme voor een parasitaire groep vreemdelingen van dezelfde twijfelachtige soort) afgebeeld wordt aanmerkelijk verkleint.

  Na de Brexit gelijk maar eens de bezem er door.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s