Nieuw

Alleen Nederlanders gaan erover wie ze willen boycotten – en de onzin inzake BDS

We schreven al eerder dat machtige Joden de Verenigde Staten steeds meer in een vazalstaat voor Israël veranderen en dat hun anti-Amerikaanse wetgeving gevolgen heeft voor gewone werknemers op individueel niveau.

Zoals Fenixx eerder berichtte, hebben 26 staten in de Verenigde Staten loyaliteitswetten ingevoerd in het belang van Israël en in 13 staten zullen dergelijke wetten naar verwachting binnenkort worden aangenomen. Daarover later meer om te illustreren hoe dat kan ontsporen en dat we dat hier niet moeten willen.

Het gaat om zogenaamde anti-BDS wetgeving. De loyaliteits-wetgeving is ingevoerd om het boycotten van Israëlische goederen en diensten te verbieden.

Per toeval zag ik gisteravond een tweet van Judith Sargentini. En zoals bekend zijn we van mening dat ze in een kerker opgeborgen hoort te worden voor de rest van haar leven voor het faciliteren van de invasie, maar hier had ze toch een punt. (wij zijn niet te beroerd om het gelijk van de tegenstander etc. …, en we zijn waarschijnlijk de enigen)

Het kan niet zo zijn dat een niet bepaald willekeurig buitenland bepaalt wat wij, of individuele burgers, hier doen, of denken, of zeggen, of schrijven. Dat zouden we van Saoedi-Arabië of Iran niet pikken en hebben we dus ook niet te pikken van Israël of enig ander land uit die achterlijke zandbak. Als iemand producten uit Zimbabwe wil boycotten is dat zijn of haar goed recht, net zo als iemand producten uit Israël of de bezette gebieden (Judea en Samaria, wat je wilt, de naam is niet het punt van dit betoog) wil boycotten. Je kan het er al dan niet mee eens zijn, maar dat is van een absoluut andere orde dan dat een buitenland hier dwingende spelregels op komt leggen.

Het is werkelijk schrijnend wat een lawine van commentaar ze over zich heen kreeg van Nederlanders die Nederlandse vrijheid in willen perken ten faveure van een ander land. Noem het het PVV-effect.

De Vlieger maakt het wel heel bont, want hij gebruikt hier een door Israël opgestelde definitie van anti-semitisme, terwijl hij nooit een door Saoedi-Arabië opgestelde definitie van islamofobie zou ondersteunen of accepteren. En terecht. Maar ‘anti-semitisme’ is qua definitie niks anders dan ‘Islamofobie’, beiden even onzinnig en bedoeld om kritiek, al dan niet terecht, te verbieden en elke discussie bij voorbaat dood te slaan op straffe van juridische consequenties.

Het jeukt bij mij als ik PVV-ers hoor over de ‘vrijheid van meningsuiting’ straffen die opgelegd zijn in Europa aan onder andere Elisabeth Wolff. (Geen zorgen, dat vinden we nog steeds net zo fout als vroeger. En er staan heel veel meer voorbeelden hier op de site.) Maar waarom zou die vrijheid van meningsuiting dan wel ingeperkt moeten worden als het kritiek op anderen dan moslims betreft? Het is toch onze Néderlandse vrijheid van meningsuiting? Als je Israelische regels wilt, moet je daar gaan wonen.

Daar is een woord voor, en dat woord is: Hypocrisie. Er is nog een woord voor, alleen zijn dat wat meer woorden: “Je vindt een andere staat, die ons nota bene met immigratienegers op wil zadelen, belangrijker dan Nederland”.

Het komt er op neer dat als ik jou vertel dat jij mij niet mag bekritiseren, jij daar aan moet gehoorzamen, op straffe van uitsluiting, straf/wraakprocessen om je gedachtegoed, verlies van je baan en dat je door het slijk gehaald wordt op de sociaal mediaas. Een moderne heksenjacht, een omgekeerde inquisitie. Je moet er als simpele ziel maar zin in hebben. De meerderheid zal zich tot zwijgen gedwongen voelen, want vrouw en kinderen en hypotheek.

Nou kunnen die Paljastijnen van mij ook in de Dode Zee zakken, maar gruwelheks Sargentini heeft hier een punt:

Die buitenlandse, Israëlische, beslissingsbevoegdheid over wat burgers in voorheen blanke landen, wel of niet mogen doen, of zeggen, heeft namelijk vreselijke consequenties. Bijvoorbeeld,

The Independent:

Texaanse stad weigert mensen hulp te geven na de orkaan, tenzij ze beloven Israël niet te boycotten

Een stad in Texas verwoest door overstromingen na orkaan Harvey dwingt ontvangers van financiële hulp om een ​​belofte te ondertekenen om Israël niet te boycotten.

De American Civil Liberties Union (ACLU) zei dat de clausule op het aanvraagformulier van de gemeenteraad van Dickinson voor noodhulp de rechten van de vrije meningsuiting schond en “deed denken aan de loyaliteitsbeloftes van McCarthy”, die van de Amerikanen eisen dat ze het communisme verloochenen.

De stad, 30 mijl van Houston, was een van de gebieden die het hardst werden geraakt door Harvey. Deze week zijn de autoriteiten van Dickinson begonnen met het accepteren van aanvragen van particulieren en bedrijven voor subsidies van geld dat is gedoneerd voor orkaanhulp.

Stel je voor dat na de watersnoodramp in 1953 als voorwaarde voor hulp aan de Zeeuwen als voorwaarde gesteld zou zijn dat ze onvoorwaardelijke trouw aan een land hadden moeten zweren dat door list en bedrog gegrondvest werd en duizenden kilometers verderop ligt, en dat ze anders zouden moeten verhongeren en verzuipen.

Of wat dacht je van dit voorbeeld in,

The Intercept:

Een Texas Elementary School Speech Patholoog weigerde om een Pro-Israel eed te ondertekenen, nu verplicht in vele staten – en zij verloor haar baan.

Ik bespaar me de moeite van de rest van de vertaling. You get the point. Dat is toch absurd. Dat je je baan kwijt kan raken, of noodhulp je geweigerd kan worden, omdat je je niet loyaal verklaart aan Israel, terwijl je 10.000 kilometer verderop aan het verzuipen bent in een voorheen onafhankelijk land.

Als je je nog afvroeg wie deze belastingslaven-taxfarming-boerderij bestiert, dan zou die vraag bij deze toch wel beantwoord moeten zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1116 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Alleen Nederlanders gaan erover wie ze willen boycotten – en de onzin inzake BDS

  1. Goed artikel! מדינת ישראל ofwel de staat Israel wordt geleid door demonen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s