Nieuw

Zweedse socialistische regering vergeleek Orban met Hitler –  Zweedse ambassadeur op het matje geroepen bij Hongaarse BuZA

Zweesde minister van Sociale Zaken, Annika Strandhäll (Sociaal Democraten). Bron: SVT.

De Hongaarse regering heeft de Zweedse ambassadeur in Hongarije, Niclas Trouvé, opgeroepen om te protesteren tegen de vergelijking van de Zweedse regering tussen Nazi-Duitsland en het gezinsbeleid van Hongarije, schrijft Hungary Journal.

Minister van Sociale Zaken, Annika Strandhäll (Sociaal Democraten) deed onlangs een uitspraak op Twitter waarin ze onder andere het Hongaarse gezinsbeleid formuleerde als stinkend naar de jaren dertig jaar. De uitspraak werd in de Hongaarse media door de Zweden-kenner Daniel Friberg breed uitgelicht en had deze week een grote impact.

LEES MEER: Zweden Sociaal Democraten: “Hongarije’s investering in gezinnen voor meer Hongaarse kinderen is alarmerend!”

– In tegenstelling tot Hongarije zet Zweden geld in op immigratie in plaats van op gezinnen, constateerde de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto op donderdag en riep de ambassadeur van Zweden op om te protesteren tegen de vergelijking van Strandhäll met Nazi-Duitsland.

Tijdens een persconferentie verklaarde Szijjarto verder dat Strandhall een “onaanvaardbare” toon had gebruikt in haar commentaar.

Bovendien had de Zweedse minister het citaat over “echte” Hongaarse kinderen zelf verzonnen. Wat de Hongaarse premier Viktor Orban eigenlijk zei toen hij het Hongaarse gezinsbeleid vergeleek met de West-Europese massale immigratie was het volgende:

“In Europa worden steeds minder kinderen geboren. In het Westen is het antwoord immigratie. Voor elk ontbrekend kind neem je een immigrant op en dan zijn de cijfers goed. Maar we hebben geen cijfers nodig. We hebben Hongaarse kinderen nodig.”

LEES MEER: Orbán: We hebben meer Hongaarse kinderen nodig – belastingverlaging en subsidies voor gezinnen

De Hongaarse regering is met name van plan om alle inkomstenbelastingen af te schaffen – levenslang – voor vrouwen die meer dan drie kinderen baren, waardoor het voor koppels die werken rendabel wordt om zoveel mogelijk kinderen te krijgen. In Zweden zijn er in plaats daarvan verschillende vormen van subsidies die het voor de begunstigden rendabel maken om zoveel mogelijk kinderen te krijgen, wat door de grote groep asielzoekers uit de derde wereld zeer goed wordt benut.

Bron:

MFA summons Swedish ambassador

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Zweedse socialistische regering vergeleek Orban met Hitler –  Zweedse ambassadeur op het matje geroepen bij Hongaarse BuZA

  1. Godver. Weer een wijf. Wat zujn dat toch voor stomme dozen!

    Like

  2. KNETTERGEK // februari 17, 2019 om 08:30 //

    Gewoon zonder te praten de Zweedse ambassade sluiten, en het personeel en familie uitzetten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s