Nieuw

SP wil bouw moskee stoppen

Huh wat ? Gaat het licht ergens aan ?

De SP was de eerste partij die ooit islamkritisch was. In hun manifest ‘Gastarbeid en Kapitaal‘ uit 1983, geschreven door de Zeeuwse anarchist Anton Constandse werd gepleit voor een maximum aantal allochtonen (per wijk) en een spreiding van allochtonen (al is dat een slecht idee).

PVV en FvD zullen nooit genoeg stemmen verzamelen om invloed uit te kunnen oefenen in Nederland. De PVV lijkt dat ook niet te willen, want maakt zichzelf in aanloop naar verkiezingen altijd belachelijk, onuitstaanbaar of onzichtbaar. De enige kans op verandering ligt erin als er ook een linkse anti-systeempartij gevonden kan worden. De enige partij die daarvoor in aanmerking komt is de SP.

Vergelijk de situatie in Italië waar de Lega een coalitie gesloten heeft met de Vijf-Sterrenbeweging.

BN de Stem:

De SP in Breda vindt dat de bouw van een Turkse moskee in wijk Wisselaar in Breda-Noord definitief moet worden stopgezet.

Uit een door de SP gehouden enquête in de wijk, onder duizend huishoudens, blijkt volgens Maes dat tachtig procent van 164 respondenten tegen de komst van de moskee is en de procedure veroordeelt.

Krijg nou wat. Luisteren naar de mensen. Dat is ongehoord in de politiek. D66 baalt er dan ook van en wil vol doormarcheren over dat verrotte plebs.

Wethouder Paul de Beer (D66) laat weten dat de eerdere ‘positieve principeuitspraak’ over de bouw van de moskee niet ter discussie staat.

De Beer vervolgt: ,,Iedere bewoner heeft een uitnodiging gekregen voor een spreekuur in de wijk. Hierbij wordt een toelichting gegeven op de doorlopen en de aankomende procedure.

En moet daarna zijn bek weer houden, want daar zijn spreekuren en inspraakprocedures voor.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on SP wil bouw moskee stoppen

 1. Republikein // februari 16, 2019 om 22:50 //

  De ene beer is de andere niet.

  Like

 2. SP heeft altijd al gewaarschuwd uit te kijken met vluchtelingen, islam e.d., maar het ook altijd als eerste gehad heeft over segregatie.
  Sorry hoor, maar gaat het licht nu pas voor je aan Fubar?

  Like

 3. CurvedAir // februari 17, 2019 om 14:25 //

  De SP heeft in de begin jaren ’80 gewaarschuwd voor gastarbeiders: deze vormden concurrentie voor de Nederlandse arbeiders. Een ander bezwaar waren de afschuwelijke slachtgewoonten van de import ‘arbeiders’.

  Twee juiste standpunten, waar we ze later niet meer gehoord hebben: men was nogal terughoudend waar het de multikul betrof. Pas kortgeleden heeft Lilian Marijnissen voorzichtig haar bezwaren kenbaar gemaakt, waar het het vluchtelingenvraagstuk betrof.

  Dat is wel wat anders dan wat jij beweert, @Dirk.

  Liked by 1 persoon

 4. Dit is geschiedvervalsing. de eerste partij was DS70 van Drees junior en de tweede islamkritische partij was de Centrumpartij van Janmaat. Drs. Giesen en ikzelf (drs Alfred Vierling) hebben nota bene nog overwogen naar de SP over te stappen,beursgebeukt door het enorme geweld tegen de Centrumaprtij, juist op het moment, dat de SP 180 graden wegdraaide van haar gastarbeidersnota, omdat zoals Marijnissen zei, ermee ‘geen droog brood te verdienen was’.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s