Nieuw

Partij Voor de Vreemdelingen

Hoofddoekje, na bontkraagje na alla-akbaard. Het houdt niet op.

Oordeel zelf:

Omvolkingspartij.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1422 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Partij Voor de Vreemdelingen

 1. Republikein // februari 17, 2019 om 00:00 //

  Dus toch waar.

  Like

 2. Je kan zeggen wat je wil, maar hij heeft in die 15 jaar dat de PVV bestaat al een hoop bereikt.
  Zoals euhhh… of euhhh…

  Like

 3. CurvedAir // februari 17, 2019 om 11:46 //

  Wilders kan er natuurlijk niets aan doen dat de Haagse Markt – ook onder werktijd – gevuld is met inferieure kleurlingen. Wel kiest hij er zelf voor om daar te gaan ‘flyeren’, en vind ik zijn tweet ronduit dom en strijdig met het zojuist gelanceerde reclamefilmpje.

  Helaas zijn er niet of nauwelijks alternatieven qua politieke partij. Het enige wat nog resteert, zou het Forum voor Democratie kunnen zijn, doch Baudet zou ook niet geheel gespeend zijn van moslim-sympathieën.

  Wachten tot Martin Bosma zich afsplitst en een realistische politieke partij met potentie begint? Het is allemaal veel te laat, en we kunnen slechts wachten tot het schip strandt.

  Liked by 1 persoon

 4. Lieve man GW ik zie niets fout in dit filmpje

  Like

 5. Jack vanderVeen // februari 19, 2019 om 21:57 //

  Hier lees ik alleen maar foutieve reacties. Jammer dat den Hollander reeds zo verzuurd is dat daar geen chocolaatje meer gedoogd wordt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s