Nieuw

LA: Bewakingsneger van synagoge schiet transgender voor zijn flikker – Video

Diversiteit in optima forma.

Mooier wordt het niet. In Engeland Birmingham Pakistan vielen moslims al een homoleraar aan omdat hij hun kinderen over genderdiversiteit vertelde.

Het duurt niet lang meer of beide lievelingsgroepen van links rollen vechtend door de straten.

Schreef ik. En dan heeft links een keuzeprobleem. Exact één dag later stond er al een artikel in de Volkskrant dat we toch wél op moesten passen voor het salafisme. – Salafisme is een versluierwoord voor islam, islam = islam tenslotte. Links heeft nog een lange weg te gaan qua islam-besef, dus dat zien we in dit geval door de vingers (het is kwalijker als de Afshin Ellians van deze wereld dat consequent doen, door hoeveel veilige landen is zijn familie gekomen?). – Geschreven door twee panikerende genderdiverso’s. Links begint zich zorgen te maken over wat ze binnengehaald hebben. Wij waren 15 jaar lang nazi’s toen we dat riepen. Nu doen we er lekker het zwijgen toe en zoeken jullie het maar uit. Nu is het jullie probleem.

Zijn jullie nu ook nazi’s trouwens? Enige zelfreflectie zou op zijn plaats zijn namelijk. En krijgen wij nog excuses?

Nee? Prima. Gaan wij toch gebaseerde moslims supporten. Moslims zijn niet onze vijanden. Cultureel-marxisten wel. And all of a sudden it is a whole different ballgame. Eat that.

Niet dat we niet de pest hebben aan moslims, niet dat we alles vergeten zijn wat we over islam gedebiteerd hebben. Niet dat we vinden dat ze niet allemaal gerepatrieerd moeten worden. Zeker niet. Het zijn echter niet de moslims geweest die de poorten van de Blanke Wereld opengezet hebben. Dat waren anderen (1, 2, 3, 4, 5 ,6). In die zin zijn moslims onschuldig en voeren ze slechts als Borgs uit wat ze uit moeten voeren.

Het gaat nog leuk worden dit. Diversiteitslinks gaat opgevroten worden door het kind dat ze zelf gebaard hebben. You had it coming and we tried to warn you. Tijd voor ons om onze handen er van af te trekken.

Vliegensvlug over naar shithole Los Angeles. 

YouTuber Furry Potato, een zelf-omschreven ‘1st Amendment Auditor’, werd neergeschoten door een Shithole-Golem die de Joden diende als beveiliging voor een van hun synagogen. Aardappel filmde het gebouw gewoon vanaf de openbare stoep. Hoewel ik geen advocaat ben, ben ik er vrij zeker van dat dat volkomen legaal is.

Lange versie.

CBS Los Angeles:

Een YouTube-persoonlijkheid werd donderdag buiten een synagoge in het Fairfax District van Los Angeles neergeschoten, terwijl hij een video van de locatie aan het live-streamen was.

De schietpartij werd gemeld net na 2 p.m. op het 7600-blok van Beverly Boulevard, volgens een woordvoerder van LAPD. Het Etz Jacob Torah Center bevindt zich op 7663 Beverly Blvd.

Het slachtoffer werd later geïdentificeerd als Orange County transgender vrouw Zoe Perez, volgens Dave Lopez van CBSLA.

“Ik maak gewoon foto’s van het ding, hij komt super agressief op de proppen, ik ben niet van plan om op dat moment met die gast te praten,” vertelde Perez aan verslaggevers.

Eerst vinden de Joden LGBT uit om blanke samenlevingen te vernietigen en vervolgens schieten ze transgenders af als die te dicht bij hun moskeeën synagoges in de buurt komen.

In 1918 werd (((Lukács))) minister van cultuur in het Bolsjewistische Hongarije. In die tijd realiseerde Lukács zich dat als de gezinseenheid en seksuele moraal zouden worden uitgehold, de maatschappij kon worden afgebroken.

Lukács voerde een beleid, getiteld “cultureel terrorisme”, dat zich op deze twee doelstellingen richtte. Een belangrijk deel van het beleid was gericht op de geest van kinderen door middel van lezingen die hen aanmoedigden om de christelijke ethiek te beledigen en te verwerpen.

In deze lezingen werd grafisch seksueel materiaal aan kinderen gepresenteerd en werden ze onderwezen over los seksueel gedrag.

It just doesn’t make sense.

Wat wij nodig hebben, zijn landen waar we gevrijwaard zijn van al deze gekte. Mooie homogene blanke landen waar we in vrede kunnen leven, zonder al dit soort idioten die ons en elkaar naar het leven staan. En dan mogen al die anderen hun eigen landen hebben.

Transgenderland ergens op Madagascar ofzo, negers hebben al heel Afrika. Israël heeft zelf gekozen om in het Midden-Oosten tussen de moslims te gaan wonen. Hun keuze en het kan me niet boeien.

Negers die transgenders voor hun flikker schieten voor een synagoge, dat zou niet gebeuren als we in een 100% blank land zouden leven.

En niemand die dat kan ontkennen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (815 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on LA: Bewakingsneger van synagoge schiet transgender voor zijn flikker – Video

 1. CurvedAir // februari 17, 2019 om 09:03 //

  Mooi, eindelijk eens een sneer naar de door Elsevier op het schild gehesen zandneger Afshin Ellian. Hij mag dan zo nu en dan de spijker op zijn kop slaan, maar dat kan ie ook buiten Nederland doen.

  Like

 2. Probeer zijn naam eens in de zoekbalk zou ik zeggen 😉

  Liked by 1 persoon

 3. CurvedAir // februari 17, 2019 om 12:02 //

  @Fubar.

  Bedankt voor de tip, dat zal ik doen. Ben ooit al eens een vakkundige nationalist tegengekomen die Afshin aanprees als minister van justitie, en dat was nou niet bepaald een sukkel.

  Maar goed, de faam van Ellian is tanende want hij wordt weinig tot niet gevraagd in talkshows omdat hij een allochtoon is die het ‘verkeerde’ geluid laat horen. Buiten dat bevindt het merendeel van Elsevier zich tegenwoordig achter een betaalmuur, dus de aanloop zal ook wel aanmerkelijk gereduceerd zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s