Nieuw

Hongarije’s antwoord op Soros: We buigen niet voor jouw immigratie-eisen

Stop Soros - Orban Campagne in Hongarije.

De in Hongarije geboren Amerikaanse miljardair George Soros publiceerde maandag een artikel met de titel “Europa, wordt alstublieft wakker!” Hij drong er bij de “pro-Europese” krachten op aan om Europa te beschermen tegen zijn externe en interne vijanden.

Hij noemde onder ander de Europese Volkspartij (EVP) de “ergste misdadiger”, omdat de parlementaire groepering van de EU de Fidesz-partij van de Hongaarse premier Viktor Orbán als lid heeft toegelaten en pleitte voor juridische instrumenten van de EU “om lidstaten te disciplineren die de beginselen schenden waarop de EU is gegrondvest”, zoals hij het uitdrukt.

LEES MEER: Soros waarschuwt voor de totale ineenstorting van de EU: “We leven in een revolutionair tijdsgewricht”

In Boedapest op dinsdag, tijdens het laatste evenement in de reeks ‘Sta op voor Hongarije!’, dat het Nationaal Overleg begeleidde, zei premier Viktor Orbán: “We zullen Soros niet als laatste laten lachen”.

– George Soros heeft in een recent artikel Hongarije opnieuw opnieuw aangevallen omdat het Hongaarse volk heeft besloten dat het niet zal toestaan dat Hongarije een migrantenbestemming wordt, zei de regeringswoordvoerder Istvan Hollik dinsdag op een persconferentie. Hollik zei dat het artikel een oproep is voor samenwerking tussen “pro-migratiekrachten” en de auteur “overal in Europa naar een Soros-beleid streeft, inclusief Hongarije”.

Hollik benadrukte dat het doel van Soros onveranderd is gebleven: “hij wil nog steeds zijn wil opdringen aan Europa en het Hongaarse volk en wil hij migranten vestigen”. Voor Soros staat dat op het spel bij de Europese parlementsverkiezingen en “voor ons dat we niet moeten toegeven aan die pro-migratiedruk”, zei de regeringswoordvoerder.

Bron:

Hungarian govt rejects Soros’s article

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Hongarije’s antwoord op Soros: We buigen niet voor jouw immigratie-eisen

  1. marinuslans@live.nl // februari 16, 2019 om 22:53 //

    Wat een kei die Orbán geweldig en in Nederland maar door tobben met Rutte en de rest. Ik ga een huis kopen in Hongarije voor het telaat is.

    Like

  2. KNETTERGEK // februari 17, 2019 om 08:33 //

    Alle beztingen van soros wat hij heeft in dit land afpakken, zonder kapitaal is hij vleugellam.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s