Nieuw

Gele Hesjes-beweging: We hebben ‘paramilitairen’ gereedstaan om Macron omver te werpen

Het Gele Hesjes-lid Christophe Chalençon heeft aangekondigd dat de anti-establishment beweging “paramilitairen” gereed heeft staan om de Franse regering omver te werpen. Chalençon deed de bewering na een interview met de Italiaanse media deze week, toen hem werd gevraagd naar zijn ontmoeting met partijleider Luigi Di MaioFive van de Vijfsterrenbeweging eerder deze maand.

Ondanks dat het interview voorbij was, bleven de camera’s draaien en de opmerkingen van Chalençon opnemen en uitzenden, die zei:

– Ik weet dat ik veel riskeer, ik kan op elk moment in mijn hoofd geschoten worden, maar het zal aan het einde van mijn overtuiguitingen zijn, want als ze een kogel in mijn hoofd schieten, wordt Macron in de guillotine gelegd.

– We zijn op het punt van confrontatie gekomen, dat als ze mij doden, hij ook dood is, omdat de mensen terugkomen naar het Elysée en alles zullen ontmantelen….. Zo zijn er velen van ons, zei hij.

– We hebben paramilitairen gereedstaan die bereid zijn om in te grijpen, omdat ze ook de regering ten val willen brengen, voegde hij eraan toe.

Na de uitzending van de beelden distantieerde partijleider Luigi Di MaioFive zich van Chalençon en zei:

– We praten niet met degenen die praten over gewapende strijd of burgeroorlog.

Ondanks het feit dat hij Chalençon eerder twee uur lang had ontmoet en verschillende onderwerpen met hem en andere Gele Hesjes-leden had besproken.

Bron:

Yellow Vest Claims Movement Has ‘Paramilitaries’ Ready to Overthrow Macron

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8669 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Gele Hesjes-beweging: We hebben ‘paramilitairen’ gereedstaan om Macron omver te werpen

 1. trebor2110 // februari 16, 2019 om 21:49 //

  Domme domme telegraaf dit zijn geen demonstranten die hebben niet een trainingsbroek met gympen aan dit is afrikaans steeltuig

  En de protestanten ook nog anti joods noemen ???
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3165617/protest-anti-joodse-gele-hesjes-loopt-weer-uit-de-hand

  Demonstranten vernielen een auto in Bordeaux.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s