Nieuw

Duitse politie verbergt feiten over migrantencriminaliteit in statistieken – “om de burgerlijke vrede te bewaren”

De Duitse krant Hannoversche Allgemeine stelde onlangs de vraag of de statistieken over gewelddadige criminaliteit in het land worden gemanipuleerd, schrijft het nieuwsportaal Voice of Europe.

– Er wordt niet gelogen, niets wordt verstopt, maar dingen worden opzettelijk buiten beschouwing gelaten. Er zijn bevelen om onze interpretatievrijheid te gebruiken om de burgerlijke vrede te bewaren, wordt een staatspolitieagent geciteerd.

De journalist Dieter Wonka heeft een ontmoeting gehad met de politieagent, en nu weet hij precies hoe de statistieken worden gemanipuleerd.

– Er is geen schriftelijke instructie om de statistieken te vervalsen. Er zijn bepaalde termen, bijvoorbeeld eerwraak of seksuele misdrijven, die indien het mogelijk is niet in rapporten mogen voorkomen. In het geval dat deze termen wel in de politierapporten voorkomen, zal de politiechef op basis van wat ik heb begrepen, een schriftelijke aantekening maken op het rapport met de tekst: ‘Bekijk dit nader alstublieft’, verklaart hij in een korte videoclip.

– Dit is een signaal om de politieagent die het rapport heeft geschreven te attenderen voor het verwijderen van bepaalde termen die provocerend zijn en een negatieve invloed kunnen hebben op de statistieken. In deze statistieken vindt u dan de term ‘mishandeling’ in plaats van ‘seksueel geweld’, zonder enige verdere specificatie. Dit betekent dat de statistische accumulaties verschillend worden meegewogen en op een andere wijze worden gepresenteerd als wat de duidelijke informatie in detail zouden onthullen.

U kunt de video hier bekijken:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Duitse politie verbergt feiten over migrantencriminaliteit in statistieken – “om de burgerlijke vrede te bewaren”

  1. Ach…we zien vanzelf aan de aard van het misdrijf welke soort crimineel dit gedaan heeft…sommige misdrijven gebeurden nooit, tot de parasieteninvasie…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s