Nieuw

De strijd van George Soros tegen blanken in Nederland

Over de invloed van George Soros in Nederland bestaat veel onduidelijkheid. Bekend was al dat de OSF vóór 2014 subsidies gaf aan Nederlandse organisaties als ProDemos en KiesKompas, van de stemwijzers, het Meldpunt Discriminatie, de Anne Frank Stichting en enkele moslimorganisaties.

De OSF beschouwt Nederland als een sleutelland om de opmars van radicaal-rechts in Europa te stuiten. Het mengt zich – als enig groot buitenlands fonds – in gevoelige maatschappelijke discussies, zoals de kwesties rond het koloniale verleden en Zwarte Piet, etnisch profileren door de politie en de vraag of moslima’s tijdens hun werk een hoofddoek mogen dragen.

NRC >>

Andere organisaties die geld ontvangen zijn:

 • Stichting Magenta, aanjager van het Zwarte Piet debat.
 • New Urban Collective van anti-blanke racist Mitchell Esajas.
 • Stichting Democratie en Media (SDM), ik heb geen idee hoe het nu zit na alle krantenovernames de laatste jaren maar in 2009: “De Volkskrant, Trouw, AD en NRC (en indirect het Parool) zijn via de Stichting Democratie en Media (lang tijd eigenaar van meer dan 90 procent van PCM) totaal in handen van de PvdA“. (Seven)
 • SDM zet zich in tegen moslimdiscriminatie en ‘islamofobie’.
 • European Network Against Racism – Pro-hoofddoek.
 • Rotterdamse islamitische koepelvereniging SPIOR
 • Marokkaanse belangenorganisatie Emcemo.
 • International Debate Education Association (IDEA) – organiseert debatten met oa. blankenhaatster Arzu Aslan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on De strijd van George Soros tegen blanken in Nederland

 1. Voor geld zijn er genoeg mensen te vinden, die bereid zijn om hun eigen volk te verraden en onderlinge verdeeldheid te scheppen, ongeacht het aantal slachtoffers die er vallen en de ellende, die het verraad teweeg brengt . . . . .

  Liked by 1 persoon

 2. Meer rechts stemmen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s