Nieuw

Christenen Dienen Allah

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Christenen Dienen Allah

 1. Wim Vreeswijk // februari 16, 2019 om 18:34 //

  Inderdaad !

  Like

 2. De allermeeste christenen dienen de verkeerde god. De paus is bezig om alle godsdiensten onder één en dezelfde god te vegen, zodat tijdens de Nieuwe Wereld Orde (NWO) er één Wereldgodsdienst tevoorschijn zal komen: Allah en alle mensen onderworpen aan de sharia wetgeving. https://www.levensreis.nl/index.php/is-allah-ook-de-god-van-de-christenen/

  Like

 3. CurvedAir // februari 17, 2019 om 11:53 //

  Een vadsige moslimzeug als kandidaat-statenlid voor een christelijke politieke partij? Het CDA is wel erg wanhopig en de reis naar de definitieve ondergang is nu langzaam maar zeker ingezet.

  Like

 4. CurvedAir // februari 17, 2019 om 16:15 //

  Advies: stem NÓÓIT op het CDA. En zeker niet als je een christen bent. Onder deze partij van hypocriete farizeeërs zijn de kerken aan het verdwijnen, en de moskeeën populairder dan ooit. Het CDA is een partij voor religieuzen geworden, waarbij men de grote vijand van het Christendom, de Islam, notabene als religie erkent.

  Sybrand Buma, een hypocriete charlatan met een kermiskop, is voor kinderpardons en Marrakech-overeenkomsten. Kennelijk wil hij de toch al tanende christenbevolking nog verder reduceren door de rode loper voor de Islam schoon te vegen en nogmaals uit te rollen.

  Het begrip seculariteit is niet bekend bij het CDA, dus de scheiding van kerk en staat vroeger, en de scheiding van moskee en staat nú.

  Ben je niet erg seculier en wil je tóch terecht bij een Christelijke partij, stem dan op de SGP.

  Liked by 1 persoon

 5. Buma is ook helemaal geen christen:

  Van Haersma Buma stamt uit het Friese patriciërsgeslacht Buma en is de zoon van Bernhard van Haersma Buma (oud-burgemeester van Workum tussen 1962-1970 en Sneek (1970-1993)) en kleinzoon van Sybrand Marinus van Haersma Buma (oud-burgemeester van Stavoren (1930-1938) en Wymbritseradeel (1938-1941)). Zijn grootmoeder van moederskant, Clarisse Henriëtte Cohen, kwam uit een Joodse familie uit Würzburg. Buma woont met zijn gezin in Voorburg.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Sybrand_van_Haersma_Buma

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s