Nieuw

Boek nu een vliegreis-safari naar Afrika met Bert Koenders voor het milieu – Nog enkele plekken vrij

klik voor groter

Terwijl sommige van zijn collega’s er maar niet in slagen nieuw werk te vinden, heeft voormalig minister Bert Koenders een nieuwe roeping gevonden. De PvdA’er wordt reisbegeleider in Afrika, meldt de Telegraaf.

Koenders is de perfecte reisleider voor Afrika. Hij weet alles van de slavernij en prostitutie in Mali, die floreerden onder zijn leiding van Minusma. Nederland had eerder 90 miljoen geboden om van Bert af te komen in een poging hem te dumpen bij de UNFPA.

Ondanks dat Nederland deze geldverspillingsmachine bijna geheel alleen financierde kreeg Bert het baantje niet. Er moest dus iets anders internationaals (want Bert vliegt graag) gevonden worden. Bert mocht de Minusma missie in Mali gaan leiden.

Met zijn in Afrika opgedane internationale ervaring kon Bert eindelijk minister van Buitenlandse zaken worden in het kabinet Rutte II. In die functie gaf hij bijna 500 miljoen aan de koppensnellende jihadisten in Syrië.

In april 2017, ruim voor het einde van Rutte II probeerde Nederland wéér een hoge VN post voor Bert te kopen, zodat hij iets te doen zou hebben na zijn ministerschap. Dit keer werd er iets meer geboden om van Bert af te komen; 102 miljoen, om de baas van het UNDP te worden. Helaas boden de Britten ruim tweemaal zoveel en bleven wij ook na Rutte II met Bert opgescheept zitten.

Eén PvdA-er, Bert Koenders, heeft Nederland bijna 1 miljard gekost met zijn moorddadige projecten en dat is nog gerekend buiten wat hij aan ontwikkelingshulp rondgestrooid heeft.

Een reis voor de echte Afrika-liefhebber!

Nu wordt Bert vrijwilliger bij de Vliegkrant en gaat zijn uitgebreide Afrikakennis delen met de milieubewuste vliegende lezers van de Volkskrant:

Rondreis Tanzania

Met deze Volkskrant-lezersreis Tanzania, reis je de eerste vijf dagen met Afrika-kenner en liefhebber én voormalig bewindspersoon Bert Koenders. Zijn fascinatie voor het grootse en complexe continent Afrika en Tanzania is groot. Met hem bezoek je onder andere een fairtrade koffiefarm, een onderneming in sierbloemen en een Poolse begraafplaats met een bijzondere voorgeschiedenis.

Natuurlijk ga je ook op safari! Topparken als Arusha, Tarangire en Ngorongoro staan garant voor veel wilde dieren. We verblijven in fraaie game-lodges.

’s Avonds deelt Bert zijn bij de jihadisten en koppensnellers opgedane kennis over kalibers en patronen, en welk geschut het meest geschikt is. Zo kun je met een handpistooltje wel een Christen in Aleppo omleggen, maar moet je dat niet proberen bij een aanstormende waterbuffel of olifant.

Over water gesproken. De reis is inclusief:

Haha, fuk de locals we drinken lekker ook hun water op

De vliegreis is dan weer exclusief de vliegreis.

En dat kost ook nog eens tegen de 1000 euries. Hoeveel u aan munitie kwijt bent is sterk afhankelijk van uw schietvaardigheid.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Boek nu een vliegreis-safari naar Afrika met Bert Koenders voor het milieu – Nog enkele plekken vrij

 1. Ja ik moest er ook aan denken. Dat was volgens mij ook de hele reden dat hij dat WWF ooit opgericht had, dat er nog wel olifanten voor hem over zouden blijven om af te schieten.

  Liked by 1 persoon

 2. We zouden natuurlijk geld in kunnen zamelen dat ik met hem op reis ga, en dat ik hem dan vijf dagen lang vervelende vragen stel over hoeveel doden hij op zijn bloedige geweten heeft.

  Liked by 1 persoon

 3. Er kleeft in die wereld van rijk & machtig veel bloed aan hun klauwen en speelt al veel langer dan dat wij denken.Weg met die criminele organisaties ! http://memotrip.nl/kijkaan/frameoranje.html

  Like

 4. “We zouden natuurlijk geld in kunnen zamelen dat ik met hem op reis ga”

  Niks ervan, jij gaat nergens heen. Jij blijft hier artikeltjes schrijven. Tot je dood.

  Liked by 2 people

 5. @Fubar Hij zal het ontkennen , de smeerlap. En is uiteraard wel “beschermd” natuurlijk.

  Like

 6. Het is inderdaad maar de vraag of ik dan niet achterblijf in een of ander Afrikaans gevang 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s