Nieuw

Alexander Gauland: de Groenen staan voor alles dat Duitsland kapotmaakt !

Alexander Gauland

Over het debat over veilige landen van herkomst, legt de AfD-fractievoorzitter Alexander Gauland uit:

“Het feit dat de Groenen er vandaag opnieuw in geslaagd zijn de stemming in de Bundesrat over de veiligheid van sommige landen van herkomst uit te stellen, is een voorbeeld van hun sabotagebeleid tegen de Duitse belangen in”.

Epoch Times:

Op vrijdag zal de Federale Raad niet beslissen over de wet die de Noord-Afrikaanse Maghreblanden en Georgië als veilige landen van herkomst classificeert.

Het debat over de wet wordt van de agenda geschrapt, aldus Dietmar Woidke (SPD), vice-voorzitter van de Bondsraad, die aan het begin van de zitting heeft aangekondigd. Omdat de meeste Groenen in de deelstaten tegen de wet zijn, was een meerderheid niet te verwachten.

De Bondsdag had in januari met de stemmen van de grote coalitie de wet aangenomen die Marokko, Algerije, Tunesië en Georgië als veilig bestempelde. In de Bundesrat is echter ook de steun van deelstaten met groene deelname aan de regering vereist voor de goed te keuren verordening.

Met uitzondering van Baden-Württemberg onder premier Winfried Kretschmann (Groenen) hebben de Groenen zich tot nu toe in alle deelstaten tegen de wet verzet.

Ze schaden nu de Duitse nationale belangen op bijna alle niveaus:

Hun inzet voor dieselrijverboden en snelheidsbeperkingen beperkt onze mobiliteit en heeft al enorme schade toegebracht aan Duitsland als autoland. De Groenen aanvaarden dus de vernietiging van duizenden banen in Duitsland.

De uitfasering van steenkool en het onuitsprekelijke beleid voor een energieomwenteling en tegen de zogenaamde klimaatverandering zullen duizenden extra banen kosten. Consumenten moeten steeds meer betalen voor elektriciteit. Het kan de Groenen niet schelen dat duizenden mijnwerkers uit het Ruhrdal  geen toekomst hebben en bedreigd worden door armoede.

Een groen immigratiebeleid is bijzonder schadelijk voor onze samenleving. Het motto hier is: kom naar Duitsland, met hoeveel u ook bent, om welke reden dan ook, wat het de belastingbetaler ook kost. Ideologisch geladen emotionele bommen zoals Claudia Roth zouden graag de hele wereld in ons sociale systeem willen opnemen.

Het uitstel in de Federale Raad van een belangrijke stemming over veilige landen van herkomst zoals Tunesië of Georgië is een ramp en getuigt van het onvermogen van de oude partijen om de asielcrisis ooit op te lossen.

Met hun blokkade- en afbraakbeleid schaden de Groenen onze samenleving door de ontbinding van Duitsland voort te zetten”.

Bron:

Alexander Gauland: Grüne stehen für alles, was Deutschland kaputt macht!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Alexander Gauland: de Groenen staan voor alles dat Duitsland kapotmaakt !

 1. Laat ze maar het gaat vanzelf een keer verkeerd!

  Like

 2. Republikein // februari 17, 2019 om 00:09 //

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // februari 17, 2019 om 18:48 //

  Ook hier trappen er veel mensen in de super nep partij van de half Marokkaanse jesse klaver walgelijk nep ventje

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s