Nieuw

Zeven negers vrijgesproken van stelselmatige verkrachting vrouw met beperking omdat ze niet in staat is een goede getuigenis af te leggen

Hamer van rechter om vrouwen mee knock-out te slaan zodat ze verkracht kunnen worden

De rechtbank in Breda heeft zeven Tilburgers vrijgesproken van het verkrachten van een 23-jarige vrouw met een beperking. De zeven werden ervan beschuldigd dat ze de vrouw in 2016 en 2017 in haar woning meerdere keren tot seks hebben gedwongen.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de vrouw een laag IQ heeft en niet in staat is om chronologisch en samenhangend verslag te doen van gebeurtenissen en ervaringen. NOS >>

Wel deelde de rechter een taakstraf uit aan twee van de ‘tieners’ omdat ze een televisie en een horloge van de vrouw gestolen hadden. Dat zal ze leren. Een van de negers kreeg ook nog 132 dagen detentie, omdat hij al zijn hele leven alles wat los en vastzit steelt, waarvan 90 dagen voorwaardelijk.

De NOS meldt natuurlijk niet dat het negers zijn, die vermelden het tenslotte alleen als blanken iets verkeerds doen, maar het blijkt wel uit het rechtbankverslag:

Op ‘Video 3’ is te zien dat medeverdachte [verdachte] het hoofd van een vrouw richting zijn penis duwt. Een andere persoon stootte met zijn heupen tegen de blote billen van deze vrouw. Op de achtergrond wordt gezegd: ‘Goede ippa geven, goede ippa.’ en: ‘Goede ippa geven Papa.’. Hoewel dit filmpje de verklaring van aangeefster dat haar op gebiedende toon werd gezegd dat ze moest pijpen ondersteunt, is de rechtbank van oordeel dat deze handelingen op zichzelf onvoldoende zijn om van dwang te kunnen spreken in de zin van artikel 242 Sr. Hij zal dan ook van dit onderdeel worden vrijgesproken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1137 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Zeven negers vrijgesproken van stelselmatige verkrachting vrouw met beperking omdat ze niet in staat is een goede getuigenis af te leggen

 1. Jack vanderVeen // februari 16, 2019 om 01:36 //

  we moeten toch eens die rechter een stevig robbertje perverse slavenarbeid laten ondergaan heb ik zo het idee.
  wanneer ik de uitspraak goed interpreteer zijn nagenoeg alle laag I.Q. personen een potentieel slachtoffer van die vieze negers zonder kans op vervolging.
  ik weet niet wie ik meer moet haten: dit type neger of dit type rechter dat altijd wel weer een conclusie vindt om die negers als slachtoffer of tenminste als onschuldig te zien.
  laat ik derhalve niet discrimineren: voor mij zijn beiden het leven niet meer waard.

  Like

 2. Geen enkele bescherming voor kwetsbare mensen?
  Hoe triest is dit?

  Like

 3. shlomoshe // februari 16, 2019 om 09:10 //

  Dat type dader is gewoon stuk, sneu. Als je het niet kan weggooien of vernietigen dan toch wegstoppen.
  Dat type rechter is een ander verhaal, wanneer het recht zo werkt en je blijft op die stoel zitten – daar zit de onverholen vijand.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s