Nieuw

Wat het partijprogramma zou zijn als Rommel een politieke partij had

De onderstaande programmapunten bevatten de belangrijkste maatregelen die Rommel als een politieke partij zijnde zou nemen.

1. Onmiddellijk stoppen met massale immigratie. Repatriëring van de meerderheid van alle niet-etnische Noord-Europeanen of nauw verwante volkeren moet zo snel mogelijk beginnen. Op de meest humane manier moeten ze teruggestuurd worden naar hun respectievelijke thuislanden of naburige gebieden.

2. Met alle beschikbare middelen, op de lange termijn, streven we ernaar om de macht terug te winnen van de wereldwijde bankiers-elite die economisch en militair het grootste deel van onze wereld in handen heeft.

3. Gemeenzaam met Noord-België, Duitsland en de Scandinavische landen een zelfvoorzienende Noord-Europese staat creëren met een gemeenschappelijke defensie, gemeenschappelijke munt en centrale bank, gemeenschappelijke grondwetten en regels. Dit betekent ook een onmiddellijke terugtrekking uit de Europese Unie en soortgelijke publiek vijandige organisaties.

4. Een sterke staat met een duidelijke algemene regering creëren. Verantwoordelijkheden moeten worden toegewezen op basis van bevoegdheden en het doel van de staat zal zijn om in de eerste plaats te werken voor het welzijn en het behoud van de eigen bevolking. De vrijheid van meningsuiting moet uitgebreid zijn.

5 . Al onze massamedia zullen eigendom worden van de burgers van de nieuwe Noord-Europese regio. Zowel binnenlandse als buitenlandse media die zich vijandig gedragen, moeten worden verboden. Een te geconcentreerde eigendomsstructuur moet worden tegengegaan.

6. Een moderne samenleving in harmonie met de wetten van de natuur creëren. Onze dierenbeschermingswetten moeten worden ontwikkeld met de nadruk op ethiek in plaats van op winstbejag. De natuur en haar hulpbronnen moeten worden gebruikt met het verstand en de toekomst in het achterhoofd.

7. Een nationalistische samenleving creëren waarin de hulpbronnen worden verdeeld, zodat we zorg dragen voor de hele bevolking, zowel sterk als zwak, en waar iedereen de kans moet krijgen om zijn volledige potentieel te bereiken. Er moet een sociaal vangnet zijn dat de burgers rechten, maar ook plichten geeft. De staat moet de basisinfrastructuur van openbaar belang controleren, want dat vereist meer verantwoordelijkheid dan een bedrijf aankan. Tegelijkertijd moeten ondernemerschap en innovatiegeest worden aangemoedigd.

8. Herstel van de algemene dienstplicht en uitbreiding van de verdediging. Iedereen die zijn militaire dienstplicht heeft vervuld, behoudt zijn wapen en uitrusting. Elke burger moet kunnen bijdragen aan de verdediging van de natie tegen zowel externe als mogelijke binnenlandse bedreigingen.

9. Introduceer een rechtsstaat waarin alle burgers gelijk zijn voor de wet. Geschoolde juristen moeten rechters in de rechtbanken aanwijzen. Er moet een openbare rechtbank worden opgericht met als doel de zware gevallen van landverraad te toetsen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7994 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Wat het partijprogramma zou zijn als Rommel een politieke partij had

 1. 2. Met alle beschikbare middelen, op de lange termijn, streven we ernaar om de macht terug te winnen van de wereldwijde bankiers-elite die economisch en militair het grootste deel van onze wereld in handen heeft.
  ————-

  Het nationaliseren van De Nederlandsche Bank vereist wel dat je een kernmacht bent.

  Kleinigheidje.

  Like

 2. 5 . Al onze massamedia zullen eigendom worden van de burgers van de nieuwe Noord-Europese regio. Zowel binnenlandse als buitenlandse media die zich vijandig gedragen, moeten worden verboden. Een te geconcentreerde eigendomsstructuur moet worden tegengegaan.
  ————–

  Moet ook gelden voor Google en Facebook. Die moeten verboden worden.

  In China heeft Google voor de Chinezen hun versie van Big Brother gebouwd en in Saoedi-Arabie hebben ze een track-je-vrouw-app gebouwd (al zie ik niet wat daar slecht aan is, maar ik krijg dan ook steeds meer sympathie voor de islam).

  Maak je geen enkele illusies over waar die bedrijven toe bereid zijn als de EU-dictatuur ze het dwingend vraagt.

  Voor mijn fijne doemscenario longread kunt u hier terecht:

  Versmelt Big Tech met Big Brother ? – Het lijkt er op

  https://fenixx.org/2019/01/28/versmelt-big-tech-met-big-brother-het-lijkt-er-op/

  Like

 3. Jack vanderVeen // februari 15, 2019 om 07:33 //

  9. Rechters worden benoemd voor een termijn van maximaal 5 aaneengesloten jaren.
  Opbouwende van eerste termijn één jaar, tweede termijn drie jaar, derde termijn vijf jaar en dit zou kunnen worden verlengd met telkenmale vijf jaar na nadien men verkozen wordt. Maximum leeftijd voor gekozen te kunnen worden tot rechter is 60 jaar.
  Alle officieel geregistreerde advocaten zonder onbesproken verleden kunnen in betreffende rayon waarbinnen zij ingeschreven staan voor tenminste 5 jaren hun stem uitbrengen.
  Advocaten dienen tenminste 30 jaar aaneengesloten de Nederlandse nationaliteit te dragen.
  Wil men advocaat zijn met beetje kennis en ervaring is een ras auto getoond ook zeker van die leeftijd.

  Liked by 1 persoon

 4. Jack vanderVeen // februari 15, 2019 om 07:37 //

  Het word tijd dat we vanuit hier een nieuwe politieke partij genereren. Onze neuzen staan veelal dezelfde kant op.
  Willen we operationeel zijn voor de volgende nationale verkiezingen.
  Ik wil wel op financiën 😘

  Like

 5. @Jack vanderVeen // februari 15, 2019 om 07:33

  De details worden later uitgewerkt. Mijn witte herder heeft ook nog een paar puntje die hij op de agenda wil zien.

  Like

 6. Republikein // februari 15, 2019 om 09:36 //

  Afschaffing accijns versnaperingen.

  Liked by 1 persoon

 7. Where do i sign up!

  Like

 8. Die “openbare rechtbank” in de vorm van een Nationaal Volkstribunaal. Deze verdient prioriteit, waar de aangeklaagden variëren van (gewezen) directeur NPO tot (gewezen) Minister President. Verjaring van het delict “landverraad” gaat hier niet op, aanklagers hebben de mogelijkheid tot 50 jaar terug in de geschiedenis te duiken, en aangeklaagden desnoods postuum te veroordelen.

  Like

 9. Een goed programma, maar ik mis één niet onbelangrijk punt; wat doen we met het probleem van de dubbele nationaliteit?

  Dit fenomeen heeft natuurlijk ook zijn voordelen, b.v. het ontnemen van de Nederlandse nationaliteit van b.v. een Turkse draaideurcrimineel of een Marokkaanse terrorist en daarna, na het uitzetten van zijn detentie per direct uitzetten als ongewenste vreemdeling naar het land van herkomst.
  Het nadeel is natuurlijk dat steden als Rotterdam en Arnhem een burgemeester hebben met een Marokkaans paspoort en bovendien een partij als DENK in ons parlement die een verlengstuk vormen van het Erdogan-regime.

  Een moeilijk dossier wat natuurlijk allang speelt in dit land maar op de langere termijn kan leiden tot het vormen van een staat in de Staat.

  We kennen allemaal de beelden van de Turken die met hun nationale vlaggen door Rotterdam paradeerden als resultaat van die dubbele nationaliteit.

  Like

 10. Republikein // februari 15, 2019 om 11:07 //

  Allemaal naar huis, ze haten ons, rot op met je oprotpremie.

  Like

 11. Republikein // februari 15, 2019 om 14:16 //

  Neem een volkstelling ook ff mee, om het kaf van het koren te scheiden.

  Liked by 1 persoon

 12. Houzee

  Like

 13. KNETTERGEK // februari 16, 2019 om 07:58 //

  Rommel en niet te vergeten Jozef M dat ruimt op

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s