Nieuw

Trump laat heel Zuid-Amerika binnen – er komt GEEN Muur

Build that wall and build it now!

Trump heeft zich gewillig laten naaien door de Democraten.

Hij wilde niet weer een shutdown. En is dus feitelijk akkoord gegaan met wat de Democraten hem door zijn strot hebben geduwd. De 1.4 miljard die hij gekregen heeft is peanuts. Er gaat ruim 700 miljard jaarlijks naar defensie.

Die 700 miljard wordt niet gebruikt om de VS te verdedigen, maar om oorlogen te voeren in islamitische landen in het belang van Israël waarna wij in Europa de ‘vluchtelingen’ op ‘mogen’ vangen.

Na de vorige shutdown dreigde Trump met een volgende shutdown op 15 februari, maar iedereen weet inmiddels wat de dreigementen van Trump inhouden en terecht waren de Democraten daar dan ook niet meer van onder de indruk.

Er is mij de afgelopen maand in de comments vaak verteld dat ik maar af moest wachten tot 15 februari en dan zou ik wel zien dat Trump wel wist wat hij deed. Sorry, Dirk en anderen.

Trump heeft fout op fout gestapeld als het gaat om het enige punt dat er toe doet waar hij om verkozen werd, De Muur. Hij had op dag 1 moeten beginnen. Hij had zeker niet moeten wachten tot hij het Huis kwijt was. En de shutdown was zijn laatste kans en ook daar is hij gebogen. Hij is gewoon geen politicus en beseft onvoldoende hoe het spel gespeeld wordt en hij heeft zich teveel omringd met joodse-neo-cons die niet het beste voor hebben met de VS. In plaats van de Swamp leeg te pompen is hij er kopje onder in gegaan.

Breitbart:

-De Democratische wetgevers hebben talrijke hulp- en welzijnsprogramma’s toegevoegd in het budget om de groeiende golf van economische migranten te ondersteunen.

-Het grenswetsvoorstel voor het Department of Homeland Security biedt $ 192.700.000 voor verbeterde medische zorg, transport en verbruiksgoederen om de gezondheid en veiligheid van migranten die tijdelijk in US Customs and Protection zijn te verzekeren.

-De uitgaven omvatten fondsen om economische migranten te helpen en te voeden terwijl ze over de grens reizen naar banen in Amerikaanse steden, evenals fondsen om de migranten van de grens naar de pro-migratie non-profits te vervoeren.

-Grensambtenaren moeten migranten met de bus naar opvangcentra brengen die worden geleid door pro-migratie hulpgroepen (ze gaan dus nooit meer weg).

Er staat nog veel meer vreselijks in dit Breitbart stuk, dus lees het vooral zelf. Bijvoorbeeld:

Het wetsvoorstel is opgesteld door een panel van 17 GOP- en democratische wetgevers die zitting hebben in de Kamer- en Senaatskredietcommissies. Geen van de leden van het GOP-panel zijn echter immigratiedeskundigen, terwijl aan de democratische kant verschillende wetgevers zitten die vastbesloten zijn om de instroom van migranten te verhogen. Deze onevenwichtigheid stelde de Democraten in staat om compromissen te sluiten over een aantal belangrijke financieringskwesties – zoals de financiering van een grensmuur – terwijl ze belangrijke politieke overwinningen teniet deden door stilletjes een pro-migratiebeleid op te leggen.

Dan heb je het gewoon geen seconde serieus genomen, en hoor je net zo hard te hangen als al die Democraten.

Trump heeft de VS feitelijk weggegeven aan de omvolkers om er mee te doen wat ze willen. En dat is Treason.

Nooit meer zal er een muur komen.

Nooit zal er meer een republikeinse meerderheid komen. Trump heeft gewonnen in 2016 omdat er een extreem hoge opkomst was van mensen die anders niet stemmen. Die mensen komen in 2020 niet meer opdagen en de demografische oorlog gaat versneld door dankzij Trump.

Hij heeft symboolpolitiek bedreven en niet meer dan dat. Tweemaal wat bommen op lege gebouwen in Syrië, een MOAB op nergens en niks in Afghanistan. Wel uit Syrië, niet uit Syrië, wel uit Syrië, niet uit Syrië. Ach, we blijven want Israël wil het.

Hillary is niet locked up, Rusland wordt nog steeds als de vijand gezien. Op wat economische cijfers na, zijn we alleen maar achteruit gegaan.

Als de blanken verstandig zijn beginnen ze muren te bouwen om de staten die nu nog in meerderheid blank zijn en bedenken ze wetgeving die het heel onaangenaam maakt voor niet blanken, zodat die opkrassen, en scheiden ze zich zo snel mogelijk af van de rest van de States. Anders is de blanke Endlösung onvermijdelijk.

Trump just didn’t have the balls and he had the wrong son in law.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1118 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

27 Comments on Trump laat heel Zuid-Amerika binnen – er komt GEEN Muur

 1. Dit bericht is wel tegenstrijdig met vele andere berichten, zoals deze van het AD.
  “De Amerikaanse Donald Trump is van plan de noodtoestand uit te roepen om de financiering van de grensmuur in het zuiden van het land mogelijk te maken. Door het uitroepen van de noodtoestand heeft Trump geen toestemming nodig van het Congres om de omstreden muur aan de Mexicaanse grens te bouwen. Dat heeft een woordvoerster van het Witte Huis donderdag bevestigd”.

  Liked by 2 people

 2. Republikein // februari 15, 2019 om 10:42 //

  Dus toch een bananenrepubliek, wel een hele grote, dank aan Pelosi!

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // februari 15, 2019 om 11:00 //

  Die noodtoestand, doe het dan man.
  In tijden van nood leert men kennismaken met het ware gezicht, beloven en niet doen is een mens zonder fatsoen, zei Truus, mijn schoonmoeder the late.

  Like

 4. Republikein // februari 15, 2019 om 11:00 / Truus for President!!

  Like

 5. Ik hoor en lees juist dat Trump WEL de muur gaat bouwen. Hij hoeft maar naar EU-ropa te kijken wat er anders -ook- met de VS gaat gebeuren: totale chaos en afbraak, de natte droom van de Democrats/links. We gaan het zien…

  https://www.breitbart.com/politics/2019/02/14/mcconnell-trump-will-sign-spending-bill-and-declare-national-emergency/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=daily&utm_content=links&utm_campaign=20190214

  Like

 6. Heerlijk sarcastisch artikel met een hoog waarheidsgehalte. Nu moet het er maar eens uit gegooid worden, Trump sucks all the way, sorry voor de Trump verslaafden.

  Like

 7. Lees ik het nou goed dat de schrijver van het artikel zichzelf een white supremacist noemt?! Aha.. nu begint het enigszins duidelijk te worden waarom Trump hier niet geliefd is. Ik begon al het een en ander te vermoeden maar ik dacht dat ze hier toch wat realistischer zouden zijn, althans wat ik onder realistisch versta want hoe jammer het misschien ook is een witte natie is niet (meer) realistisch, er moet sowieso teruggewerkt worden naar waar het fout is gegaan zoals ik eerder al aangehaald had en als dat gelukt is dan is er misschien weer een reële kans hoewel er bv heel veel gemengde kinderen zijn en wat ga je daarmee doen? Witte nationalisten zijn het andere uiteinde van het hoefeiser (dit is geen waarde oordeel!!), aan de ene kant internationaal socialisten en aan de andere kant nationaal socialisten en Trump is idd geen socialist, gelukkig. Ik ben even teruggekomen omdat het 15 feb is, lees hier dat de grenzen volledig opengegooid worden voor zuid-amerika, lees elders dat de bouw van de muur in volle gang en dat de kans groot is dat Trump zo meteen de noodtoestand uitroept met alle gevolgen van dien maar dan kan hij iig zeggen alles geprobeerd en tot het laatste moment gewacht te hebben, zoals ik verwachtte. Maar…. zover is het nog niet want daar is het nu ochtend dus tegen de avond zullen we uitsluitsel hebben en dan zal ik hier nog eenmalig terugkeren om m’n gelijk te halen of om m’n verlies te erkennen. Want zoals m’n vader altijd zei; winnen is moeilijk maar verliezen is nog veel moeilijker, daar moet je een echte kerel voor zijn.

  Like

 8. @Dick // februari 15, 2019 om 14:12

  Zie onze White Supremacist maar als een soort Black Power/Black Panther-neger, maar dan in blanke uitvoering, dan wordt het wat makkelijker doorslikken.

  Liked by 2 people

 9. tim pietersen // februari 15, 2019 om 15:27 //

  lol albert groene(((berg))) … het ad whahahahahahahahahahahahaa die waren toch nog bezig met trump russia?

  10 USC 284 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=_1r0XuV0baI 10 USC 284: How wall construction could start tomorrow without Congress or a national emergency

  Like

 10. Iets genuanceerder mag ook wel.
  De 1,4 miljard is op de begroting die loopt tot october.

  Bovendien is dit geld nu toegezegd, wat niet meer teruggedraaid kan worden, waardoor de democraten een enorm gezichtsverlies leiden: ze hadden eindeloos aangegeven dat er niet meer dan 1 symbolische dollar voor de muur zou komen, omdat ‘muren moreel verwerpelijk zijn’. Hun toezegging legt dus genadeloos bloot hoe ze denken over principes.

  Daarbij komt dat hij nog 600 miljoen heeft voor discretionair gebruik (er is een soort presidentieel potje van 900 miljoen ieder jaar, waar nog 600miljoen inzit) dit jaar. Dus hij kan met dit geld beginnen.
  Dat wil niet zeggen dat hij NIET de noodtoestand zal uitroepen om aan de rest van het geld te komen. Dat kan hij altijd nog doen. Momenteel heeft hij 1,4 miljard tot aan october om in ieder geval mee te beginnen.

  En nee, ik ben ook niet happy met deze ‘deal’. Maar iedereen die wedt dat die muur er niet komt, komt nog wel voor een verrassing te staan. Trump gaat naar ik verwacht die belofte linksom of rechtsom nakomen.
  Hoewel ik begrijp dat dit onderwerp voor veel mensen emotioneel is zou ik het ook van Fenixx wel prettig vinden als er ietwat genuanceerder wordt gekeken en gerapporteerd.

  Like

 11. Het schaakspel is nog niet over, het leger gaat de muur bouwen. Swamp draining must go on.

  Like

 12. Adriaan Jansens // februari 15, 2019 om 13:39 //
  Trump sucks all the way?????? Verbaast me dat ie nog staat, ze hebben het hem werkelijk op alle fronten geprobeerd onmogenlijk te maken. Trump had allang een burger oorlog kunnen opstarten, misschien moeten we hem verwijten dat ie dat nog niet heeft gedaan.

  Liked by 2 people

 13. Johan P. // februari 15, 2019 om 15:38 // Bewerken

  Hoewel ik begrijp dat dit onderwerp voor veel mensen emotioneel is zou ik het ook van Fenixx wel prettig vinden als er ietwat genuanceerder wordt gekeken en gerapporteerd.
  ————

  Volgens mij belichten we de zaak van verschillende kanten. Afhankelijk welke auteur een stukje schrijft. Rommel heeft net nog een stuk geplaatst dat de noodtoestand uitgeroepen wordt om aan de muur te beginnen. Ik heb ook een paar keer iets dergelijks geplaatst en ik heb ook een paar keer mijn twijfels uitgesproken. Volgens mij is alleen Piranjaha degene die al maanden volhardend is in zijn mening dat die muur er niet komt.

  Als ik genuanceerd ben verwacht ik in werkelijkheid dat er een mix komt. Grensversperringen, prikkeldraad, hier en daar een metalen hek, gecombineerd met de wens van de Democraten om elektronische middelen in te zetten (om bijvoorbeeld drugs op te sporen) en dat Trump dat dan zal proberen te verkopen alsof dat ook een muur is, wat het natuurlijk niet is.

  Like

 14. Hij heeft de noodtoestand uitgeroepen, zoals verwacht.

  @Rommel

  Dat zeg je nou wel zo makkelijk maar ik heb een bloedhekel aan black power negers 🙂

  Nou mensen, het was gezellig.

  Like

 15. Idd Albert.
  Bij een noodtoestand kan Trump het Congres zo voorbij lopen.
  Toch blijft het een niet hoogstaande deal, beter was de shutdown aan te houden, hiermee heeft ie toch even 1.4 mee binnen weten te halen, had ie dus een paar keer moeten doen, want kennelijk hadden ze daar veel hoofdpijn van.

  Like

 16. @Fubar
  Uiteraard gaat Trump niet deze termijn nog een betonnen muur krijgen. Is dat aan hem te wijten? Niet echt. Direct na de verkiezingen hadden de republikeinen de meerderheid in zowel senaat als huis van afgevaardigden, maar bleken er veel zogenaamde republikeinen niet gediend van Trump. Zozeer dat ze gemene zaak maakten met de democraten om veel van zijn voorstellen de grond in te boren.
  Nu hebben de democraten het huis in handen. Maar deze deal, hoe slecht ook, maakt wel per direct geld vrij om te beginnen met de bouw van een afscheiding, al zou het maar een hek met prikkeldraad zijn zoals Orban heeft laten plaatsen.
  Het punt is dat waar dat wordt geplaatst, de illegale immigratie en de drugshandel in elkaar stort. Zelfs als de MSN weigeren dat te rapporteren dan zal dat nog bekend worden, waardoor de democraten enorm in het hemd komen te staan.

  Het is ook niet van belang om nu direct een betonnen muur neer te zetten, maar om duidelijk te maken dat muren werken. Eenmaal begonnen zal dat niet meer ongedaan worden gemaakt.

  En ja, hij KAN de noodtoestand uitroepen (heeft hij nu ook gedaan) om daarmee zijn plannen uit te werken. Dit zal voor de rechter worden uitgevochten. Als ik de zaken en argumenten van beide kanten zo eens bekijk dan maakt hij een zeer goede kans om die zaak te winnen, hoewel de rechter er vermoedelijk aan toe zal voegen dat het beter ware geweest als de partijen onderling wat meer hadden toegegeven. Zelfs daarin komt Trump er dan beter uit dat de democraten, want hij heeft constant gevraagd om te onderhandelen wat ze iedere keer hebben geweigerd.
  Feitelijk heeft hij nu eerst geld vrijgemaakt gekregen door die slechte deal, waardoor de democraten hun ‘moral highground’ verloren omdat ze beweerden dat een muur immoreel was.
  Hij heeft de noodtoestand uitgeroepen om de bouw uit te breiden, en riskeert daarmee een proces, dat als het slecht voor hem uitvalt zal worden aangegrepen om weer te proberen een impeachment procedure te starten.
  Hij laat hiermee ook aan zijn stemmers zien dat hij veel geduld heeft gehad om te proberen tot een vergelijk te komen, maar dat hij toch zijn woord zal houden ondanks tegenwerking van de democraten die politieke obstructie belangrijker vinden dan grensbewaking, waarvan ze zelf hebben aangegeven dat die nodig is.En de tegenwerking van een deel van de RINOs in de republikeinse partij. En dat kan zeer wel gevolgen hebben bij de volgende verkiezingen voor die zetels.

  Men roept heel makkelijk ‘oh laat hem de noodtoestand uitroepen en dan kan hij doen wat hij wil’ maar het ligt toch echt iets genuanceerder dan dat. De noodtoestand geeft hem extra bevoegdheden, maar maakt hem geen absoluut heerser, en kan worden aangevochten met mogelijk flink gezichtsverlies als gevolg, wat hem volkomen lamgeslagen achter zou laten. Dus een dergelijke actie moet ook daadwerkelijk als laatste middel worden gebruikt, en dat is precies hoe het er nu voorstaat.

  Like

 17. Deze zaak verdient een betere opvolging/update dan de onjuistheden die we hier lezen. Trump weet beter dan wie ook dat hij een eventuele herverkiezing mag vergeten zonder “de muur”, of wat had je gedacht !

  Onderstaande lijkt me compleet andere koek !

  Via Euronews: “Trump declares national emergency to build border wall”

  https://www.euronews.com/2019/02/15/watch-live-donald-trump-gives-speech-after-vowing-to-declare-a-national-emergency

  Like

 18. @Johan P. /

  Je komt met hetzelfde argument als Dick steeds doet. Alsof Trump aan moet tonen dat de Dems hun ‘Moral Highground” verliezen. Wat zijn dat voor spelletjes ? Het is geen gezelligheidstheater. Hij is ingehuurd om een muur te bouwen, niet meer en niet minder. Als dat hem in vier ( 4 !) jaar niet lukt. Issie compleet waardeloos.

  En hij kan ook een muur bouwen zonder de noodtoestand uit te roepen.

  Staatssecretaris van Defensie getuigt dat Trump GEEN toestemming van congres of een noodtoestand nodig heeft om de Muur te bouwen
  https://fenixx.org/2019/01/31/staatssecretaris-van-defensie-getuigt-dat-trump-geen-toestemming-van-congres-of-een-noodtoestand-nodig-heeft-om-de-muur-te-bouwen/

  Like

 19. Staatsgreep in de maak na jaren smaad en laster gepleegd te hebben en de democraten nog steeds mee bezig zijn.
  Wanneer gaat Trump is een aantal mensen hiervoor vervolgen?

  Liked by 1 persoon

 20. De democraten verstoren ieders perceptie, dus ik vermoed ook die van Trump, waardoor hij geen adequate beslissingen meer kan nemen.
  Met de Brexit lijkt iets gelijksoortig aan de gang.
  De wil van het volk uitvoeren is door vele spindocters haast onmogelijk geworden.
  Als ze het niet kunnen boycotten, dan zullen ze het ophouden.
  Laatst had ik een ergens een nieuwtje gelezen (kon Breitbart zijn) dat Obama achter de schermen heel die linkse heksenketel-media financiert.
  Het is een fucked up zooitje.

  Liked by 1 persoon

 21. Nou eerst maar eens afwachten of de muur werkelijk gebouwd wordt, dan kan men president Trump werkelijk afrekenen op zijn prestaties. Feitelijk ben ik nog steeds verbaast dat Trump nog steeds in het Witte Huis zit, zoveel ellende en tegenwerking heeft nog nooit een Amerikaanse president ondervinden. Toch vind ik hem een recht voor zijn raap president, hij is een unicum, vergelijk Rutte met Trump dan ziet men een contrast als nooit tevoren. Voor de rest veracht ik elke politici, dit zit in het aard van het beestje.

  Liked by 1 persoon

 22. Mooi.
  Hij heeft veel tegenwerking, maar vergelijk dat eens met onze EU-politici en je ziet weldegelijk verschil.
  Ik denk niet dat Trump een andere keuze heeft dan vol te houden, en dat op zich is best bewonderingswaardig.
  Toen Trump in zijn jongere jaren stelde dat hij misschien wel President of the United States wilde worden, had hij zijn presidentschap allicht anders voorgesteld dan dat het op dit moment is.

  Like

 23. Osama, Obama, zoek de verschillen…

  Liked by 1 persoon

 24. KNETTERGEK // februari 16, 2019 om 08:01 //

  Veel wol weinig veren, erg jammer, oorzaak links tuig

  Like

 25. tim pietersen // februari 18, 2019 om 14:07 //

  aangezien het blackpill history month is zal ik de verklaring van geen muur eens geven: its a BAGELIAN dialectic

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s