Nieuw

Syrische Allah-Akbaard die vorig jaar in Naaldwijk op agenten instak had geen terroristisch motief en is vrijgesproken omdat hij gewoon gek was

Vanaf nu geldt hier de Sharia ! Okay ... (klik voor groter)

Wel wordt hij behandeld aan de ziekte van islam.

Rechtspraak.nl:

Behandeling voor Syriër die met mes dreigde in Naaldwijk

Den Haag, 14 februari 2019

Een 28-jarige man uit Syrië is vandaag veroordeeld voor het bedreigen van een agent met een mes op 27 augustus 2018 in Naaldwijk. De rechtbank vindt dat onvoldoende is vast komen te staan dat de man daadwerkelijk de agent heeft willen steken. Hij is daarom vrijgesproken van poging tot doodslag of zware mishandeling. Ook is vastgesteld dat de man geen terroristisch motief had.

Geestelijke achteruitgang

De man had in Syrië het nodige meegemaakt en was in 2012 de oorlog ontvlucht. Met hulp van mensensmokkelaars was hij in Europa terecht gekomen en had in Zweden asiel aangevraagd. Toen het daar eind 2017 geestelijk slecht met hem ging, heeft zijn vader hem naar Nederland gehaald waar de rest van het gezin inmiddels verbleef. De overige gezinsleden probeerden in 2018 zo goed mogelijk voor hem te zorgen omdat hij geestelijk steeds verder achteruit ging. Toch ging het in augustus mis.

Vermoeden terroristische aanslag

Bij het incident in Naaldwijk heeft de man de agent zodanig met een mes bedreigd, dat meerdere agenten zich genoodzaakt voelden gericht op hem te schieten. Op dat moment werd gedacht dat hij een terroristische aanslag wilde plegen. Het incident heeft een grote impact gehad op de betrokkenen, zo bleek bij uit de slachtofferverklaring van de agent.

Ontoerekeningsvatbaar

Volgens de deskundigen verkeerde de man tijdens het incident in een psychose en was hij volledig ontoerekeningsvatbaar. De rechtbank heeft de man daarom geen straf opgelegd, maar bevolen dat de man een jaar lang in een psychiatrisch ziekenhuis moet worden behandeld.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Syrische Allah-Akbaard die vorig jaar in Naaldwijk op agenten instak had geen terroristisch motief en is vrijgesproken omdat hij gewoon gek was

 1. Nu heeft de rechter wel een punt. Alle Syriërs zijn gek. Komen allemaal getraumatiseerd en zo gek als een deur hier naar toe. En wij zijn ook gek want wij betalen al die psychiaters en instellingen.

  Like

 2. De elite laat nu ook naar agenten blijken dat ze gewoon slaafjes zijn en niks durven te doen want anders stoppen ze hun salaris.
  Wat een sadisme ten top gebaar en vernedering naar alle agenten toe.
  Ik zou met de gele hesjes samen gaan na zoiets meegemaakt te hebben.

  Like

 3. Jeanette K // februari 16, 2019 om 10:18 //

  Gek..??? Ammehoela.!
  Het Project, dát was en is de oorzaak.!!!
  http://antivenin.blogspot.com/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s