Nieuw

Roemeense bedelaar kreeg werk en huis van “mensvriendelijke familie” – dreigde de vrouwen te vermoorden en hun dode lichamen te verkrachten

"Anders redde Constantin van bedelarij"

Finland – Een Roemeense staatsburger, in de media bekend als de bedelaar die hulp kreeg om van de straat weg te komen, is in Åland nu veroordeeld voor tegen het leven gerichte bedreigingen. Hij zou een jonge vrouw en haar familie vermoorden en vervolgens de lichamen verkrachten. De districtsrechtbank van Åland [N.v.d.r. Finse eilanden archipel tussen Finland en Zweden] is van mening dat een boete van 800 euro voldoende is als straf, terwijl de vrouw geen smartengeld ontvangt.

De 27-jarige beroepsbedelaar Constantin Fieraru uit Roemenië, staat in de Finse media bekend als de bedelaar die door een Ålandse familie van de straten van Åland is gered. Anders Wiklund en zijn familie opende de deur naar een nieuw leven voor de bedelaar met zowel zijn eigen huis als werk.

De familie Wiklund zou Fieraru op de been brengen en hun bedelaar via Facebook op de markt brengen voor diverse tuinwerkzaamheden en ander handwerk. Volgens Anders ging het niet om zwart werk, maar er wordt verder geen informatie gegeven over hoe de partijen de opdrachten zijn overeengekomen.

Voor hun betrokkenheid werd de familie uitgeroepen tot “De meest positieve mensen van het jaar” en in het Finse Hufvudstadsbladet werden de Wiklunds bejubeld als een “mensvriendelijke familie”.

“Bedelaar uit Roemenië mag in gasthuisje wonen. Mensvriendelijke familie.”

Nu blijkt dat de bedelaar van de Wiklund familie in de problemen is gekomen met justitie. Fireraru heeft in een lange rij telefoongesprekken gedreigd een jonge vrouw en haar familie te vermoorden.

In het politieonderzoek en rechtsproces kwam naar voren dat de vrouw door Fieraru “in stukken gesneden” zou worden. Ook haar familieleden en politieagenten zouden worden vermoord en vervolgens verkracht. Het uitzitten van een lange gevangenisstraf hiervoor, maakte de bedelaar zich geen zorgen over, meldt Ålands Nyheter.

In verband met het proces tegen de bedelaar heeft de aanklager drie telefoongesprekken voorgelegd die zijn opgenomen. In deze gesprekken zegt Fieraru het volgende:

– *****, ik neuk je lijk met mijn lul, en de familie van je moeder, ik douw meteen mijn lul in je vader.
– Als ik je niet in stukken snij, neuk ik je zuster, die ene die is overleden, in haar mond en ga de familie van je moeder neuken.
– Zodra ik je te pakken heb, snij ik je in stukken.
– ***** gaat ook op dezelfde manier dood als *****. Ik wil hem dood in een kist zien.
– Als ik jou en je broer niet in stukken snij, douw ik mijn lul in de kinderen van je moeder
– Als je niet sterft, als ik niet naar jou school kom, als ik je niet snij, geloof me ***** als ik zeg dat ik je met een mes zal snijden!
– Ik geef niet om de politie, ik geef nergens om, ik neuk je hele familie in de mond.
– Ik heb geen kinderen, ik heb niets, ik kan een gevangenisstraf van 10 jaar uitzitten, maar jij zult sterven, zowel jij als de familie van je moeder.
– Ik neuk je in de mond, ik neuk je hele familie in de mond.
– God zal zorgen dat je sterft zoals mijn vader is gestorven, God zal voor me  je broer in stukken snijden.
– Je kunt bellen wat je wilt, ik ga naar Roemenië, jij zwerver, ik hak je in stukken, ik hak je in stukken.
– Hoor je je zwerver, ik hak je in stukjes.
– Zodra ik je te pakken krijg, hak ik je in stukjes.

Fieraru bekende voor de rechtbank de bedreigingen, de jonge vrouw verklaarde dat zij reden had om te vrezen voor haar eigen leven en dat van haar familieleden.

De arrondissementsrechtbank is echter van mening dat het misdrijf niet zo ernstig is en laat de bedelaar daarom op vrije voeten Hij wordt voor bedreigingen veroordeeld  tot een 800 euro geldboete. De vrouw ontvangt geen schadevergoeding.

Bron:

Tiggare fick arbete och hus av ”människovänlig familj” – mordhotade kvinnor och skulle våldta döda kroppar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8179 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Roemeense bedelaar kreeg werk en huis van “mensvriendelijke familie” – dreigde de vrouwen te vermoorden en hun dode lichamen te verkrachten

  1. Ze weten waar zijn huis woont…?

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s