Nieuw

Netanyahu zoekt oorlog met Iran

Benjamin Netanyahu met zijn Donald Duck-bom.

De Israëlische premier twitterde dat hij samen met leidende Arabische staten op zoek was naar de “oorlog met Iran”. Kort daarna heeft hij de Tweet weer verwijderd.

Op woensdagmiddag kondigde de officieel geverifieerde Twitter-account van de Israëlische premier aan dat Benjamin Netanyahu aanwezig was op de door de VS geleide NAVO-top in Warschau met als doel “”het gemeenschappelijke belang van de oorlog met Iran te bevorderen””. Een doel dat de conservatieve rechtse regeringsleider al lange tijd nastreeft en met behulp van joodse lobbyorganisaties in andere landen probeert door te drukken.

Dit streefdoel werd getweet in een draad die zich richtte op Netanyahu’s ontmoeting met Arabische afgevaardigden op de door de VS geïnitieerde conferentie, die oorspronkelijk op de “bedreiging van Iran” was gericht. Het persbureau AP bevestigde ook dat Netanyahu’s Ttweet, die al snel verschillende krantenkoppen creëerde, in wezen een oorlogsverklaring was.

AP stelde vast dat de verklaring onmiddellijk na de vergadering van de Israëlische premier met eerste minister van Buitenlandse Zaken van Oman werd gepubliceerd: “De minister-president van Israël zegt op een Amerikaanse conferentie in Warschau dat hij van plan is om met Arabische landen samen te werken  om zich te concentreren op het ‘gemeenschappelijk belang van een oorlog met Iran'”.

De Tweet, die sindsdien is verwijderd, luidde als volgt: “Wat is belangrijk op deze bijeenkomst. En is niet in geheim, omdat er veel van deze zijn – is dat dit een open ontmoeting is met vertegenwoordigers van vooraanstaande Arabische landen die samen met Israël zitten om het gemeenschappelijke belang van een oorlog met Iran te bevorderen”.

 

Kort daarna werd “oorlog met Iran” (“war with Iran“) vervangen door “bestrijden van Iran”. Een retorische neutralisering, hoewel het voor iedereen duidelijk is dat zowel Israël als de Saoediërs liever vandaag dan morgen bommen en raketten op Teheran laten neerslaan. En we mogen niet vergeten dat de moellahs ook niet veel beter zijn in termen van oorlogsdreiging en vernietiging voor Israël.

Bron:

Netanyahu sucht den Krieg mit dem Iran

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s