Nieuw

Google gaat de blanken in de VS uitroeien

Ja.

Trump bouwt geen Muur en laat de grens wijd open kunt u hier ergens anders lezen vandaag. Maar dat is niet de enige manier om te zorgen dat er nooit meer een Republikeinse meerderheid komt.

Dit was de uitslag bij de verkiezingen in 2016:

Dat lijkt heel veel rood. Maar we hebben er hier al eens eerder op gewezen dat Texas, een grote staat, een swingstate is geworden. En dat in 2020 of hooguit in 2024 het een democratische staat zal zijn als gevolg van de immigratie. Daarom is het ook zo kwalijk dat Trump ostentatief geweigerd heeft een Muur te bouwen toen hij dat kon.

Hetzelfde geldt voor Florida, ook een hele grote staat qua aantal kiesmannen. Het is een kwestie van tijd, hooguit nog een paar jaar, voordat Florida nooit meer Republikeins zal zijn.

Hetzelfde lot onderging Californië, ooit een vaste waarde, een Republikeins Powerhouse, maar door toedoen van de misschien wel slechtste president van de VS ooit, Ronald Reagan, veranderd in een Democratisch Latino-hellhole waar de mensen tegenwoordig op straat schijten.

Dit zijn staten met miljoenen inwoners waar de demografische transitie relatief langzaam gaat, om dat ‘relatief’ mogen vette aanhalingstekens, want de exterminatie van de blanken is binnen één generatie doorgevoerd.

Toen ik ’s nachts live de verkiezing van Trump zat te kijken in 2016 bedacht ik me dat je het hele systeem kon ‘vertiefen’ door de ‘kleine staten’ ‘op te kopen’.

Misschien moet ik verduidelijken dat de Trump campaign dat besef ook had. Dat kon je zien in welke staten Trump campagne voerde. In de ‘Mid-West’. Ohio bijvoorbeeld was Democratisch maar ging naar de GOP. En zo kun je er in datzelfde gebied nog een paar aanwijzen. Ook swing-states in wezen, al is het met minder gewicht, maar dan niet met miljoenen inwoners maar zeer dun bevolkt.

Montana is misschien een extreem voorbeeld:

Montana heeft 1 miljoen inwoners en is de vierde grootste staat qua oppervlakte. Montana is blank en levert wel een senator, dat doet elke staat.

Noord-Dakota heeft misschien net 750.000 inwoners:

In 2013 werd het inwoneraantal op 723.393 geschat.

5% van de bewoners is van Indiaanse afkomst. In de staat liggen uitgestrekte reservaten. 47,2% is van Duitse afkomst, gevolgd door Noren die zo’n 30% van de bevolking uitmaken.

In 2000 telde South Dakota 754.890 inwoners (3,8 per km²) waarvan ongeveer 50% van de bevolking in een stedelijk gebied woont. De grootste stad is Sioux Falls, in het zuidoosten. Ongeveer 40% van de bevolking is van Duitse afkomst.

Dat zijn drie blanke staten met net geen miljoen inwoners. Die allemaal zeggenschap hebben in Washington.

(((Matthew Yglesias))) heeft het ook gezien en deed een oproep op twitter om die verderfelijke blanken van de kaart te vegen.

En raad eens wat er gebeurde:

Heel Google bestaat uit left-wing SJW-s. Als Google verhuist krijgt deze Jood zijn zin om niet alleen blanken tot een minderheid te reduceren in Montana en Dakota, maar nooit zullen blanken nog een stem hebben in Washington.

Islam is niet het probleem, degenen die Islam importeren zijn het probleem. Negers zijn niet het probleem, degenen die negers op ons afsturen zijn het probleem.

Islam en Afrikanen zijn slechts het middel in deze oorlog tegen het blanke ras.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1137 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Google gaat de blanken in de VS uitroeien

 1. Republikein // februari 15, 2019 om 14:25 //

  Ja mooi, of eigenlijk niet mooi, over dat schijten op straat.
  Kwam een man bij de dokter, zei dat z’n vrouw zeurde dat ie een paardenbek had, om verder gezeur te verkomen, dan maar naar de huisarts.
  Terwijl de arts hem van alle kanten had bekeken en begon te schrijven vroeg de patient: wat schrijft u dokter, een verwijsbrief of misschien medicijnen?
  Nee, zei de dokter, dit is een vergunning om op straat te schijten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s